Bonifatz Napisano 6 Kwiecień 2014 Napisano 6 Kwiecień 2014 Witam! Moje ostatnie wypociny. Praca prezentuje jeden z ostatnich projektów zrobionych pod VisualWorkshop3d.ch Dajcie znać co o tym sądzicie. Pozdrawiam Łukasz
jasam2 Napisano 6 Kwiecień 2014 Napisano 6 Kwiecień 2014 Świetne! Bardzo mi się podoba kontrast i nasycenie- jest mocne, ale wszystko widać :) Masz więcej widoków z tego wnętrza? VisualWorkshop3d.ch- to twoja firma, czy dla nich pracujesz?
Bonifatz Napisano 6 Kwiecień 2014 Autor Napisano 6 Kwiecień 2014 Dzięki Jakub! Cieszę się, że się podoba. Niestety na razie tylko ten, to taka kontynuacja do serii renderów o ciemnym zabarwieniu ;) ... a firma moja.
jasam2 Napisano 6 Kwiecień 2014 Napisano 6 Kwiecień 2014 Mógłbyś pokazać surowy render? Albo przynajmniej powiedz, czy taki kontrast wyciągasz w renderze, czy w postprodukcji? Mi wszystko zawsze wychodzi blade i niekontrastowe :)
Bonifatz Napisano 7 Kwiecień 2014 Autor Napisano 7 Kwiecień 2014 Render wygląda prawie tak samo. Co dodałem to, glow, Curvesy żeby podkręcic kontrast, aberacja i Vignett'a. To w sumie wszystko co robiłem przy tym obrazku.
Rekomendowane odpowiedzi