Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 940
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jedyny problem, to fakt, ze gra się godzinę w obecną wersję a kosztuje tyle co normalna produkcja. Całą siłę pokaże w nadchodzącym phantom pain.

Napisano

Nie wiem, ktora "normalna produkcja" na konsole kosztuje 70zl.

Poza tym mowisz w najlepszym wypadku o przejsciu glownej misji i to wtedy, gdy juz sie dobrze wie, co i jak robic.

To tak, jakbys powiedzial, ze Dark Souls trwa godzine, bo taki jest rekord.

Napisano

rekord to 19minut z tego co czytalem, jak juz wiesz co robic. Wg. ceneo kosztuje 115-170 w wersji na ps4 z dostawa (a w zasadzie tam mozna zobaczyc silnik). Nadal sporo jak na tech demo.

Napisano
  • Autor

Zależy, jak się gra. Ja już chyba ze 20 h sie bawiłem i nie mam dość, gra mi sie nie znudziła póki co i jestem mile zaskoczony po czytaniu narzekań, które z resztą w pełni rozumiem. A kupiłem bo chciałem zobaczyć jak ten silnik działa. A że proceder wydawania płatnych dem potępiam, to wziąłem używkę za połowę sklepowej ceny żeby Konami na mnie nie zarobiło i problem rozwiązany.

Napisano
Stare ale jare. Gra ktoś? Silnik w akcji prezentuje się jak dla mnie wspaniale.

Jakiś rok temu zobaczyłem tą prezentację i to mnie położyło :)

Jestem wielkim fanem MGSa, 1, 2, 3, w czwórkę już nie było czasu grać. Może niedługo ją ugryzę przy okazji jakiś świąt ;) hyhy.

Napisano

ok ponarzekałem ale zobaczyłem to:

i się załamałem. Watch Dogs w dniu premiery. Po co oni w ogole dupe zawracali prezentacją w 2013. Widać teraz ile pracy konami wykonało w tym samym czasie.