Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

scenka ładna (mgiełka, kolorki - aż mi chłodem zawiało od tego morza), ale Leosia chyba żeś tylko z daleka widział :P w ogóle nie podobny (i malowanie nie to).

poza tym - abstrahując od konkretnego typu czołgu - koła jezdne wyglądają jakby były zamontowane w jakiś magiczny sposób, a gąsienice jakby były z tasiemki bądź papierka...

i coś twardy piasek na tej plaży mają - 50-tonowy potwór ani śladu nie zrobił...

PS

wpisz sobie w Google 'Leopard 2A4' i sprawdź choćby trzy/cztery pierwsze linki - są foty.

Napisano

Nie to abym coś mówił, ale wydaje mi się, że koła nie mają "osiek" znaczy się tak to wygląda środek wewnętrznej części koła wystaje poza kadłub a przez ten dym nie widać szczegółów, ale scenka ma jakiś swój klimat to jest najważniejsze. I nie ma śladów od gąsienic wygląda jak byś do desantem rzucił z samolotu;]

Napisano

lol widzisz? dwóch ludzi pisze równocześnie prawie to samo - coś w tym jest

przykładowe fotki Leosia (zwróć uwagę na drugą - czołgi na piasku):

leopard2a4.jpg

121vinter.jpg

pvutr-121-1.jpg

Napisano

Praca wygląda fajnie, obiekt dobrze się wkomponował, ale i ja się przyczpię...

Czyżby czołg rzucał 2 cienie ?

Cośchyba jest nie tak z gąsiennicami, według mnie zbyt cienkie, a gdyby się czepiać dalej za słabo napięte ;))

i skąd ten dym/kurz na przedzie jeżeli obiekt stoi, chyba, że się właśnie zatrzymał, ale zato śladów brak.

Mi osobiście się podobai wygląda dobrze.

Aha... piach to nie asfalt i taki kolos nieco zagłębiłby gonsiennice... :)

Pozdrawiam.

Napisano

Dzieki za te orgomne i mile komentarze ,i oceny :)

Ciesze sie ze niektorym sie ta praca podoba :D

Jest to pierwsza praca ktora ukonczylem na lw, lw zajmuje sie dopiero od 7 miechow, jak praca byla konczona bylo to 5 miechow ;) i w tej pracy pierwszy raz bawilem sie w kompozycji (takie tam detale podalem ;))

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności