Napisano 19 Kwiecień 201410 l Hej, zabrałem się ostatnio za tworzenie postaci do własnego projektu, więc wrzucę sobie tutaj. Narazie bez jakiegokolwiek sculptingu, bo czekam, aż mi tablet wróci z serwisu.
Napisano 19 Kwiecień 201410 l oczekiwałem czegoś więcej widząc 18+ ;) zdecydowanie za mało poligonów if you know what i mean
Napisano 19 Kwiecień 201410 l Autor porti - oznaczyłem wątek trochę wprzód. Ale spokojnie, doczekasz się mnożenia poligonów, jak mi tablet wróci :> dexter47 - co dokładnie masz na myśli? edit: Dalsze testy materiałów. Edytowane 20 Kwiecień 201410 l przez Goreiath
Napisano 23 Kwiecień 201410 l Autor Mała gierka się tworzy ;) Nie zdradzę chwilowo nic więcej, ale na pewno pochwalę się, jak już będzie czym ^^
Napisano 27 Kwiecień 201410 l Autor Tablecik wrócił - wymienili mi piątkę na pro i dorzucili bezprzewodówkę ;)
Napisano 2 Maj 201410 l Jakieś deformacje na biodrze masz. Biodro i udo powinno łączyć się bardziej płynnie. Chyba pośladki tworzą ten kształt. Twarz wygląda jakby miała złe proporcje a szyja trochę zbyt długa. Dłonie też jakby za duże. Może to wina perspektywy i rzutu? Sprawdź sobie dla pewności jak to się ma/
Napisano 5 Maj 201410 l Autor Yep, dłonie były do zmniejszenia. Biodra poprawione, jeszcze twarz została (oczy chyba trochę za wysoko), ale to już w następnym rzucie ;)