Napisano 28 Kwiecień 201410 l Chciałbym żeby 3ds max 2013 wyglądał jak max z 2009. Czyli żeby był jasny itd. w Customize user interface mozna to zrobic ale trzeba wszystko po koleii ustawiać, Kolor każdego okienka z osobna. Możecie podpowiedzieć czy jest taka możliwość żeby zmienić wygląd?
Napisano 29 Kwiecień 201410 l Jeśli chcesz aby konkretnie wyglądał jak 2009 to customize-> custom UI and defaults switcher
Napisano 29 Kwiecień 201410 l Max ma możliwość zmiany praktycznie każdego koloru interfacu, ale niektóre elementy są strasznie zakopane. Trzeba poświęcić cały dzień aby ogarnąć co jest co, i najlepiej od razu notować jak uda nam się dokopać do interesującej nas części. Customize/Customize User Interface.../Colors
Napisano 30 Kwiecień 201410 l Autor Dzięki za odpowiedzi. Jeśli chodzi o Custom UI and defaults switcher to wyłącza on wszystkie skróty klawiszowe. Pozatym są jakieś błędy jak ustawiam na max2009 - ikony skalowania wszystkie są takie same. Ikony pivota też. Ustawiłem na amelight i jest dobrze. W ogóle ostatnio max często mi się wiesza.
Napisano 30 Kwiecień 201410 l Z tego co mi wiadomo 3ds Max 2013 jest bardzo niestabilny, i zbugowany, proponuję Ci przesiadkę na 2014.
Napisano 30 Kwiecień 201410 l Albo 2015 od razu. 2015 pięknie rozwala modele ;) A na serio to podłącze się pod wątek i zapytam, czy nie wiecie może jak wyłączyć te balonowe podpowiedzi, które pojawiają się przy przyciskach?
Napisano 1 Maj 201410 l PeterNoOne ściągnąłeś sobie do maxa up 6 http://knowledge.autodesk.com/support/3ds-max/downloads#?ADSKContentGroup-local=Downloads&ADSKProductLine=3ds%20Max&ADSKReleaseYear=2013&sort=score&page=1