mirass Napisano 6 Maj 2014 Share Napisano 6 Maj 2014 Coś wcisnąłem i w sumie nie wiem co. Zaczęło mi wyświetlać model tylko jako siatkę i w dodatku pokazuje jakoby cięło płaszczyzny na trójkąty, jednak podczas edycji wychodzi, że nie pocięło. Renderować renderuje normalnie z teksturami, więc domyślam się, że przestawiłem sposób wyświetlania, ale nie wiem jak to naprawić. Proszę o pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sok Napisano 11 Maj 2014 Share Napisano 11 Maj 2014 Nie bardzo rozumiem czemu od razu nazywasz to błędem? Nie wydaje Ci się logiczne, że w programach do 3D, gdzie obiekty są zbudowane z siatek możliwość wyświetlania tychże obiektów właśnie w postaci siatki jest całkiem logiczna i przydatna? Wireframe mode w Maxie (czyli to co dokładnie widzimy na Twoim screenie) to klawisz F3. Bez urazy ale wujek google na prawdę jest pomocny w takich kwestiach :P A te plane'y "pocięte" na trójkąty to V-Ray'owe skylight portale - nie są to elementy modelu i tak po prostu wyglądają w viewporcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi