rymin Napisano 11 Maj 2014 Share Napisano 11 Maj 2014 (edytowane) Przedstawiam moją próbę zmierzenia się z konkursem. Postanowiłem się cofnąć trochę w czasie gdyż najczęściej osoby o nadprzyrodzonych zdolnościach osadzane są w obecnych czasach. Moja bohaterka z pewnością mogłaby uchodzić za "wiedźmę". Od najmłodszych lat prześladowana przez dar którego nikt nie mógł pojąć. Dopiero po czasie odkryła, że zdolność do wkraczania do umysłów innych istot oraz przekraczanie granicy świata duchowego otwiera niespotykane możliwości...Po kilku nieudanych próbach spalenia jej na stosie odrzucona poza społeczeństwo które ją znienawidziło, wyruszyła w podróż w poszukiwaniu podobnych jej odmieńców. Wrzucam pierwsze szkice(inspiracja filmem "Braterstwo wilków") Edytowane 11 Maj 2014 przez rymin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 23 Maj 2014 Share Napisano 23 Maj 2014 Jeżeli Twoja praca jest skonczona Pamietaj aby w nazwie watku dodac FINAŁ Aby zmienic tytuł wątku w pierwszym poście wątku należy kliknąć 'edytuj post' i potem 'zaawansowana edycja' wtedy mozna dopisać FINAŁ w tytule. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymin Napisano 24 Maj 2014 Autor Share Napisano 24 Maj 2014 Nie dałem rady ukończyć więc nie wpisałem żeby nie brać udziału. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi