Skocz do zawartości

VAFA. O Konferencji słów kilka

CzAk1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Konferencja zdecydowanie na plus. Ja świadomie pominąłem wykład pana Howarda na rzecz Wiedźmina, ale raczej nie żałuje, bo prelekcja ta również była bardzo interesująca.

No i faktycznie Chavez dał ciała, spodziewałem się po nim czegoś więcej, a tym bardziej spodziewałem się stricte tematu, który był wpisany w program. Byłem jedną z osób co właśnie wyszła w czasie prelekcji.

Troszeczkę zawiodłem się też warsztatami. Pierwszego dnia bylem na Afterze, gdzie Marcin Fischer był wykładowcą. Owszem Marcin bardzo pozytywnie całość prowadził, aczkolwiek całe 4h skierowane były całkowicie dla osób niezwiązanych z tym programem, a salę można było podzielić pół na pół z osobami już wprawionymi, i osobami, które przyszły się zobaczyć z tym ten program się je

.

No i drugie warsztaty nie odbyły się ze względu na grypę żołądkową wykładowcy :D.

Mimo wszystko jestem zadowolony i już widziałem wzmianki kolejnej edycji za rok, na którą z całą pewnością znowu się wybiorę :).

No z tym nazwiskiem wyszło dość zabawnie. Dla tych, co nie wiedzą, to chodzi o to, że zostałem zarejestrowany pod zupełnie innym nazwiskiem ;)

Dobrze, że to wyczaiłem trochę wcześniej, bo bym się tam w ogóle nie dostał ;P

Ale piwko dostałem :D Chyba nawet bezpośrednio od Ciebie Ja-CK-aL