CzAk1 Napisano 30 Maj 2014 Share Napisano 30 Maj 2014 (edytowane) 22 maja w Warszawie odbyła się konferencja VAFA 2014 organizowana przez IT Media - konferencja dotycząca animacji i sztuk wizualnych. Byliśmy tam również my. Pełna treść: VAFA. O Konferencji słów kilka Edytowane 30 Maj 2014 przez CzAk1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 30 Maj 2014 Share Napisano 30 Maj 2014 (edytowane) OMG chyba masz jakiś generator artykułów Premium, bo jest co czytać ;) Edytowane 31 Maj 2014 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
safian Napisano 31 Maj 2014 Share Napisano 31 Maj 2014 Konferencja zdecydowanie na plus. Ja świadomie pominąłem wykład pana Howarda na rzecz Wiedźmina, ale raczej nie żałuje, bo prelekcja ta również była bardzo interesująca. No i faktycznie Chavez dał ciała, spodziewałem się po nim czegoś więcej, a tym bardziej spodziewałem się stricte tematu, który był wpisany w program. Byłem jedną z osób co właśnie wyszła w czasie prelekcji. Troszeczkę zawiodłem się też warsztatami. Pierwszego dnia bylem na Afterze, gdzie Marcin Fischer był wykładowcą. Owszem Marcin bardzo pozytywnie całość prowadził, aczkolwiek całe 4h skierowane były całkowicie dla osób niezwiązanych z tym programem, a salę można było podzielić pół na pół z osobami już wprawionymi, i osobami, które przyszły się zobaczyć z tym ten program się je . No i drugie warsztaty nie odbyły się ze względu na grypę żołądkową wykładowcy :D. Mimo wszystko jestem zadowolony i już widziałem wzmianki kolejnej edycji za rok, na którą z całą pewnością znowu się wybiorę :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja-CK-aL Napisano 3 Czerwiec 2014 Share Napisano 3 Czerwiec 2014 Niezła przekrętka z nazwiskiem i nazwą forum ;) Sorry ;) Nie dopilnowaliśmy tego :) Mam nadzieję, że napiłeś się ze mną tam piwa ;) Z kilkoma osobami piłem to piwko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 6 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2014 No z tym nazwiskiem wyszło dość zabawnie. Dla tych, co nie wiedzą, to chodzi o to, że zostałem zarejestrowany pod zupełnie innym nazwiskiem ;) Dobrze, że to wyczaiłem trochę wcześniej, bo bym się tam w ogóle nie dostał ;P Ale piwko dostałem :D Chyba nawet bezpośrednio od Ciebie Ja-CK-aL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi