Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Tym razem mozna ogladać bez apple'a ;)

Krótki news po konferencji będzie koniec newsa ale mozna sobie puscic w tle przy pracy (zakladam ze siedziecie jeszcze w pracy).

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 739
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

gameplay wieśmina niesamowity. nie wiedziałem, ze mozna pada z xboxa podlaczyc do PCta :)

Napisano

Wlaczylem ale znowu jakies pitolenie o tym jakie to next gen konsole sa fajne... Zieeew.

Napisano
gameplay wieśmina niesamowity. nie wiedziałem, ze mozna pada z xboxa podlaczyc do PCta :)

można było już od pierwszego pada.

Napisano
  • Autor

Nezumi - masz racje wyglada to jak wysokobudżetowy Kickstarter - cos tam pokazujemy i pokazujemy liczac na preordery. Ale one (zapowiedzi) wygladaja fajniej niz w rzeczywistosci wiec lubie ogladać. Nowy BF jak wyciekł widac bylo słabiutką grafikę, ale tydzien pozniej na zapowiedzi już klasa ;)

Napisano
wyglada to jak wysokobudżetowy Kickstarter - cos tam pokazujemy i pokazujemy liczac na preordery.

W punkt ;)

Mnie juz sie ulewa jak slysze o konsolach. Wydali te mocno srednie sprzety i teraz staraja sie wycisnac z nich cos co chocby troche usprawiedliwialo ich zakup. Tak jak mowisz - na zapowiedzi cuda wianki a wychodzi gra i jest jak z Watch Dogs (nie jest tragiczna, calkiem spoko dziecko GTA i Assassins Creed ale w porownaniu do zapowiedzi...).

Zaczynaja mi te konferencje przypominac konferencje Apple gdzie koles pokazuje ze mozna posmyrac ekranik a ludzie mdleja z zachwytu.