olaf Napisano 9 Czerwiec 2014 Share Napisano 9 Czerwiec 2014 Tym razem mozna ogladać bez apple'a ;) Krótki news po konferencji będzie koniec newsa ale mozna sobie puscic w tle przy pracy (zakladam ze siedziecie jeszcze w pracy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 9 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2014 gameplay wieśmina niesamowity. nie wiedziałem, ze mozna pada z xboxa podlaczyc do PCta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 9 Czerwiec 2014 Share Napisano 9 Czerwiec 2014 Wlaczylem ale znowu jakies pitolenie o tym jakie to next gen konsole sa fajne... Zieeew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 9 Czerwiec 2014 Share Napisano 9 Czerwiec 2014 gameplay wieśmina niesamowity. nie wiedziałem, ze mozna pada z xboxa podlaczyc do PCta :) można było już od pierwszego pada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 9 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2014 Nezumi - masz racje wyglada to jak wysokobudżetowy Kickstarter - cos tam pokazujemy i pokazujemy liczac na preordery. Ale one (zapowiedzi) wygladaja fajniej niz w rzeczywistosci wiec lubie ogladać. Nowy BF jak wyciekł widac bylo słabiutką grafikę, ale tydzien pozniej na zapowiedzi już klasa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 9 Czerwiec 2014 Share Napisano 9 Czerwiec 2014 wyglada to jak wysokobudżetowy Kickstarter - cos tam pokazujemy i pokazujemy liczac na preordery. W punkt ;) Mnie juz sie ulewa jak slysze o konsolach. Wydali te mocno srednie sprzety i teraz staraja sie wycisnac z nich cos co chocby troche usprawiedliwialo ich zakup. Tak jak mowisz - na zapowiedzi cuda wianki a wychodzi gra i jest jak z Watch Dogs (nie jest tragiczna, calkiem spoko dziecko GTA i Assassins Creed ale w porownaniu do zapowiedzi...). Zaczynaja mi te konferencje przypominac konferencje Apple gdzie koles pokazuje ze mozna posmyrac ekranik a ludzie mdleja z zachwytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi