mirekbini Napisano 12 Czerwiec 2014 Napisano 12 Czerwiec 2014 Witam, Chciałem pokazać moją ostatnią pracę, sypialnia. Ostatni render niestety bez postprodukcji, ale chiałem go też poddać ocenie ;)
Azbesty Napisano 12 Czerwiec 2014 Napisano 12 Czerwiec 2014 e bez przesady nie ma przepaleń w paru miejscch jest mocniejsze światło według mnie jest całkiem ok. a nawet bardzo dobrze.
skalpel3d Napisano 12 Czerwiec 2014 Napisano 12 Czerwiec 2014 byłoby naprawdę fajnie tylko włącz sub pixel mapping i dopracuj przepalenie pierwsze zlikwiduje ci czarne paskudne obwódki , AO wyglada jak grzyb :)
mirekbini Napisano 12 Czerwiec 2014 Autor Napisano 12 Czerwiec 2014 przepaleń raczej nie ma, jest tylko mocne swiatło zza okna, ale taki był zamysł :) Azbesty - fajnie ,że się podoba :) Skalpel3d - jaką wartość AO najlepiej ustawić ?
Temporal Napisano 12 Czerwiec 2014 Napisano 12 Czerwiec 2014 przepaleń raczej nie ma, jest tylko mocne swiatło zza okna Genialne :D To czym są przepalenia? Wizka w odbiorze bardzo fajna ale wszystko psuje to co wymienili poprzednicy. Ja bym to wyrenderował jeszcze raz, no chyba że uznasz, że te błęy były zamierzone. Ogólnie na plus.
Jakub Wydro Napisano 12 Czerwiec 2014 Napisano 12 Czerwiec 2014 Bardzo ładnie wyszło. Render bez postprodukcji daje więcej naturalności do obrazu. Ogólnie duży plus i szkoda że nie dałeś większych rozdziałek :)
mirekbini Napisano 12 Czerwiec 2014 Autor Napisano 12 Czerwiec 2014 Temporal - dzięki. Czyli co miałbym poprawić w tych wizkach? w wolnej chwili mógłbym poprawić. Co do mocnego światła to taki był zamysł :) Jakub Wydro - dzięki, musiałem zmniejszyć rozdz bo na forum większego mi nie przyjęło :/
skalpel3d Napisano 12 Czerwiec 2014 Napisano 12 Czerwiec 2014 To nie dawaj obrazków jako załączniki tylko przez wstaw obrazek
Temporal Napisano 13 Czerwiec 2014 Napisano 13 Czerwiec 2014 @mirekbini poprawić AA i te czarne obwódki (subpixel mapping) i byłoby idealnie
adek Napisano 21 Czerwiec 2014 Napisano 21 Czerwiec 2014 (edytowane) Faktycznie vBulletin niszczy takie obrazki. Zwiększę rozdzielczość! Edit: Dziwne. Nie ma limitu na rozdzielczość. Na wielkosci pliku JPG limit jakiś czas temu został zwiększony do ponad 500kb. 500kb na pojedyczny plik to sporo moim zdaniem. Edytowane 21 Czerwiec 2014 przez Adek
Rekomendowane odpowiedzi