Orangegraphics Napisano 13 Czerwiec 2014 Share Napisano 13 Czerwiec 2014 Witam serdecznie, łazienka wykonana przez nasze studio w wolnych chwilach między zleceniami. Chętnie wysłuchamy komentarzy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mercedesslr Napisano 13 Czerwiec 2014 Share Napisano 13 Czerwiec 2014 wizalizacje bardzo fajne, kiedy zobaczyłem to wnętrze i kolorystkę od razu skojarzył mi się ten projekt: http://www.architecturebeast.com/432-park-avenue-skyscraper/ inpirowaliście się nim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 14 Czerwiec 2014 Share Napisano 14 Czerwiec 2014 materiały, ujęcia i klimat światła po prostu super :) Front się należy :). Zmysł praktyczny zadaje jedno tylko pytanie jak czasochłonne jest utrzymanie w czystości takich form ceramicznych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MPająk Napisano 14 Czerwiec 2014 Share Napisano 14 Czerwiec 2014 Witam, Co do jakości wizualizacji nie mam co się czepiać jest na bardzo przyzwoitym poziomie – gratuluje. No może jednak chrom jest mało “chromowy” ma za słabo kontraktujące odbicia. Co do aranżacji to zarówno wanna i umywalki mi się bardzo nie podobają – wyglądają na mało praktyczne. Domyślam się że ich projekt miał nawiązywać do tapicerowanych mebli, dlatego też krzesło Emes z Vitry kompletnie mi tu nie pasuje, co więcej krzesło ma za mocno rozkraczone nogi i umieszcza się je w modernistycznych wnętrzach Loftach itd. Tu mamy luksusowe wnętrze i bardziej pasowała by tu Barcelona – oklepane ale jednak. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 15 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2014 Witam, dziękujemy za komentarze:) mercedesslr- tak, nie da się ukryć że w jakimś stopniu tamten projekt wpłynął na naszą twórczość skalpel3d,MPająk - Dziękujemy za opinie, weźmiemy je pod uwagę przy kolejnych projektach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 19 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2014 Dziękujemy bardzo za rekomendacje, jest to dla nas bardzo miła niespodzianka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 20 Czerwiec 2014 Share Napisano 20 Czerwiec 2014 Wszystko mi się podoba, scena działa na wyobraźnię! W mojej opinii luksus absolutny, brakuje tylko zawartości karafki! Zatem napełnić karafkę i można rozkoszować się widokiem z okna! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi