Orangegraphics Napisano 13 Czerwiec 2014 Napisano 13 Czerwiec 2014 Witam serdecznie, łazienka wykonana przez nasze studio w wolnych chwilach między zleceniami. Chętnie wysłuchamy komentarzy:)
mercedesslr Napisano 13 Czerwiec 2014 Napisano 13 Czerwiec 2014 wizalizacje bardzo fajne, kiedy zobaczyłem to wnętrze i kolorystkę od razu skojarzył mi się ten projekt: http://www.architecturebeast.com/432-park-avenue-skyscraper/ inpirowaliście się nim?
skalpel3d Napisano 14 Czerwiec 2014 Napisano 14 Czerwiec 2014 materiały, ujęcia i klimat światła po prostu super :) Front się należy :). Zmysł praktyczny zadaje jedno tylko pytanie jak czasochłonne jest utrzymanie w czystości takich form ceramicznych :)
MPająk Napisano 14 Czerwiec 2014 Napisano 14 Czerwiec 2014 Witam, Co do jakości wizualizacji nie mam co się czepiać jest na bardzo przyzwoitym poziomie – gratuluje. No może jednak chrom jest mało “chromowy” ma za słabo kontraktujące odbicia. Co do aranżacji to zarówno wanna i umywalki mi się bardzo nie podobają – wyglądają na mało praktyczne. Domyślam się że ich projekt miał nawiązywać do tapicerowanych mebli, dlatego też krzesło Emes z Vitry kompletnie mi tu nie pasuje, co więcej krzesło ma za mocno rozkraczone nogi i umieszcza się je w modernistycznych wnętrzach Loftach itd. Tu mamy luksusowe wnętrze i bardziej pasowała by tu Barcelona – oklepane ale jednak. pozdrawiam
Orangegraphics Napisano 15 Czerwiec 2014 Autor Napisano 15 Czerwiec 2014 Witam, dziękujemy za komentarze:) mercedesslr- tak, nie da się ukryć że w jakimś stopniu tamten projekt wpłynął na naszą twórczość skalpel3d,MPająk - Dziękujemy za opinie, weźmiemy je pod uwagę przy kolejnych projektach:)
Orangegraphics Napisano 19 Czerwiec 2014 Autor Napisano 19 Czerwiec 2014 Dziękujemy bardzo za rekomendacje, jest to dla nas bardzo miła niespodzianka :)
2013 Napisano 20 Czerwiec 2014 Napisano 20 Czerwiec 2014 Wszystko mi się podoba, scena działa na wyobraźnię! W mojej opinii luksus absolutny, brakuje tylko zawartości karafki! Zatem napełnić karafkę i można rozkoszować się widokiem z okna! :)
Rekomendowane odpowiedzi