Vegavin Napisano 16 Czerwiec 2014 Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Hej, Moja trzecia, pełnoetatowa przygoda z serią Anomaly. Tym razem akcja dzieje się na obcej planecie, a gra jest inverted tower offensem ;) Mój wkład: ogarnianie, level art, FX'y. Na screenach prezentuję te plansze, które zrobiłem od początku do końca. Assety: kilka moich, reszta - Bartosz Styperek, Mateusz Bednarz, Guillaume Maix-Bertin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 16 Czerwiec 2014 Share Napisano 16 Czerwiec 2014 poprzednie części gry mi sie zdecydowanie bardziej się podobały. Tu troche zaleciało voodoo fx i latami 90tymi. To na komórki czy pcty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIraT Napisano 17 Czerwiec 2014 Share Napisano 17 Czerwiec 2014 Mam podobne odczucia, jak dla mnie za dużo punktowych efektów/światełek. Kolory macie zawsze bardzo ograniczone, rozumiem że wynika to z założeń gameplaya :D Te ostatnie 2 chyba najlepsze, spójne i bardziej czytelne. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vegavin Napisano 17 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2014 To jest wersja PC/Mac, która została wydana, aczkolwiek tym razem przygotowywana była na technologii mobilnej, czyli ograniczone shadery i post process oraz lightmapy zamiast dynamicznych świateł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 23 Czerwiec 2014 Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Kawał dobrej roboty, swietne enviro, szczegolnie 2 pierwsze screeny ! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vegavin Napisano 25 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2014 Kawał dobrej roboty, swietne enviro, szczegolnie 2 pierwsze screeny ! Niebieskie? Hehe, akurat najmniej je lubię ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robi91 Napisano 3 Lipiec 2014 Share Napisano 3 Lipiec 2014 Świetne, szczególnie pierwsze i ostatnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 5 Lipiec 2014 Share Napisano 5 Lipiec 2014 Nie grałem w tę grę, ale podoba mi się graficznie, świetny klimat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi