Napisano 16 Czerwiec 201410 l Hej, Moja trzecia, pełnoetatowa przygoda z serią Anomaly. Tym razem akcja dzieje się na obcej planecie, a gra jest inverted tower offensem ;) Mój wkład: ogarnianie, level art, FX'y. Na screenach prezentuję te plansze, które zrobiłem od początku do końca. Assety: kilka moich, reszta - Bartosz Styperek, Mateusz Bednarz, Guillaume Maix-Bertin
Napisano 16 Czerwiec 201410 l poprzednie części gry mi sie zdecydowanie bardziej się podobały. Tu troche zaleciało voodoo fx i latami 90tymi. To na komórki czy pcty?
Napisano 17 Czerwiec 201410 l Mam podobne odczucia, jak dla mnie za dużo punktowych efektów/światełek. Kolory macie zawsze bardzo ograniczone, rozumiem że wynika to z założeń gameplaya :D Te ostatnie 2 chyba najlepsze, spójne i bardziej czytelne. Pozdrawiam!
Napisano 17 Czerwiec 201410 l Autor To jest wersja PC/Mac, która została wydana, aczkolwiek tym razem przygotowywana była na technologii mobilnej, czyli ograniczone shadery i post process oraz lightmapy zamiast dynamicznych świateł.
Napisano 23 Czerwiec 201410 l Kawał dobrej roboty, swietne enviro, szczegolnie 2 pierwsze screeny ! Pozdro
Napisano 25 Czerwiec 201410 l Autor Kawał dobrej roboty, swietne enviro, szczegolnie 2 pierwsze screeny ! Niebieskie? Hehe, akurat najmniej je lubię ;)