Napisano 23 Czerwiec 201410 l Sewer Hrehorowicz Strona firmowa: http://crystalvision.pl (www, grafika, ilustracja, gry komputerowe) Poszukuję osoby na stanowisko: animator (zlecenie) Forma zatrudnienia: umowa o dzieło Obowiązki: Animacja postaci jak w opisie poniżej Kontakt: sewer(at)crystalvision.pl (proszę napisać tytuł ogłoszenia w temacie maila) Dodatkowe informacje: Poszukuję animatora, który nada ładny i naturalny ruch mojej postaci :). Postać to płaski mesh w Blenderze, zrigowałem go na tyle, na ile potrafiłem i na razie jest to do moich celów wystarczające. Poniżej załączone screeny, na których widać, jak to wygląda: Gra będzie miała widok z boku, podobnie jak klasyczna platformówka. Pan będzie mógł poruszać się w obu kierunkach, będzie chodził nie tylko po płaskim, ale także po pochyłościach. Moja animacja niestety ssie, tak więc poszukuję kogoś, kto zrobi to znacznie lepiej (na przykład tak jak tu: ). W zakres zlecenia wchodziłyby następujące sekwencje: * cykl chodzenia * cykl biegania * cykl skradania się * podnoszenie przedmiotu z ziemi * użycie przedmiotu (np otwarcie drzwi kluczem; najlepiej uniwersalna animacja) * idle ...oraz opcjonalnie: * śmierć (uderzenie z przodu i z tyłu) * potknięcie się (do przodu i do tyłu) * otwieranie drzwi * zawrócenie * obrót o 90 stopni i przejście do przodu (np. postać wchodzi przez otwarte drzwi) * wspinanie się * skok * kucnięcie * wiszenie na krawędzi urwiska (oraz podciąganie się) * brodzenie w wodzie * utonięcie + 50% więcej na to, czego nie przewidziałem Proszę o wycenę w następujących wariantach: 1. z użyciem obecnego rigu w blenderze, w pseudo-2d (jakkolwiek to zwał), z rozbiciem na sekwencje podstawowe i opcjonalne 2. z odtworzeniem postaci w pełnym 3d na podstawie konceptu (nie musi mieć super detali, chcę osiągnąć bardziej malarski czy ilustracyjny efekt, podobnie, jak na filmiku w opisie powyżej), z rozbiciem na sekwencje podstawowe i opcjonalne Zainteresowanych poproszę o wysłanie wyceny na e-mail.