mallow Napisano 27 Czerwiec 2014 Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Czy ktoś może mi polecić dobrą agencję marketingową? Głównie e-marketing. Interesuje mnie głównie reklama internetowa, ale nie tylko. To może być agencja, może też być jedna doświadczona osoba. Co mnie interesuje: - opracowanie strategii reklamowej - mailingi - social media - reklama internetowa CPC - obsługa AdWords - analiza ruchu na stronie - zaangażowanie, terminowość i kreatywność Jeśli zły dział, to proszę o przeniesienie. Docelowo chodzi oczywiście o zlecenie płatne. Nie umieszczam w ogłoszeniach o pracę, ponieważ to nie ja zlecam. Mój klient potrzebuje takiej firmy. Na razie chciałbym tylko wybadać temat, pozbierać opinie, sprawdzić ofertę kilku firm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość LarryKowalsky Napisano 30 Czerwiec 2014 Share Napisano 30 Czerwiec 2014 Witam serdecznie, Zapraszam Pana do kontaktu z naszą firmą - http://l4.net.pl Do powyższego zakresu zadań możemy również zaoferować monitoring marki oraz pozycjonowanie w wynikach organicznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DP85 Napisano 30 Czerwiec 2014 Share Napisano 30 Czerwiec 2014 Hmm... A jakie firmy posiadają Państwo w swoim portfolio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 30 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2014 Hmm... A jakie firmy posiadają Państwo w swoim portfolio? To pytanie do mnie? Nawiązując do podpisu w stopce - poszukuję firmy marketingowej, a nie usług księgowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 30 Czerwiec 2014 Share Napisano 30 Czerwiec 2014 user DP85 chyba pyta Larrego. Pewnie jest po kursie dofinansowywanym z UE 'nie potrafię wysłać maila, czyli jak kształtować relacje biznesowe na forum dyskusyjnym'. chciałem Tobie polecić znajomych ale widzę, ze nawet dobrze strony nie zrobili, bo się nie wczytuje, więc odpuszcze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość LarryKowalsky Napisano 1 Lipiec 2014 Share Napisano 1 Lipiec 2014 Hmm... A jakie firmy posiadają Państwo w swoim portfolio? Wydaje mi się, że dość trudno jest przygotować 'portfolio' dla usług marketingowych, ponieważ w znacznej mierze jest to dość elastyczna kwestia, często również niemierzalna. O skuteczności działań naszej firmy może świadczyć w zakresie SEO uzyskanie do TOP10 poniższych fraz dla naszej oficjalnej domeny: -jak założyć bloga -pozycjonowanie sklepów internetowych -pozycjonowanie lublin -jak zrobić stronę internetową -L4 -jak przyspieszyć stronę internetową Z uwagi na poufność informacji i zapisy w umowach nie możemy ujawniać pozycjonowanych fraz klientów. Jako jedna z nielicznych agencji reklamowych oferujemy również dedykowane oprogramowanie marketingowe, których wykorzystanie daje unikalny charakter i co za tym idzie dużą skuteczność. W tej kwestii mocno skupiliśmy się na Social Media i promocji profili firmowych. Obsługujemy takie portale jak Google Plus, Facebook, Twitter, Pinterest, MySpace, Soundcloud. Więcej informacji na ten temat można znaleźć tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biszkopte Napisano 7 Lipiec 2014 Share Napisano 7 Lipiec 2014 cześć. Polecę kolegę: http://www.nyloncoffee.pl/ reklama marketing itd... sprawa do dogadania. Poproś o Damiana Pieczyraka napewno odpowie na twoje pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi