Hassler Napisano 14 Luty 2016 Autor Napisano 14 Luty 2016 @Lucyfer Nie ma. Studiuję na zwykłej Akademii Sztuk Pięknych (Łódż), ale mam to szczęście, że z malarstwa mogę zrobić dyplom na komputerze, bo profesor jest bardzo zaciekawiony digital paintingiem. Tutaj przesadziłam z kolorami, ale miało to być coś szybkiego, więc nie chciałam już nic zmieniać. Nigdy nie rysowałam żadnych pojazdów. Postanowiłam to nadrobić. Na początek takie coś. Kolory trochę się różnią od poprzednich prac, bo używanie tych samych barw dosyć szybko mnie męczy i nudzi.
Lucyfer Napisano 14 Luty 2016 Napisano 14 Luty 2016 Pojazd bardzo fajnie wyszedł i nie wiem czemu ale trochę przypomina styl G. Przybysia :P
Hassler Napisano 23 Czerwiec 2016 Autor Napisano 23 Czerwiec 2016 Inspirowane łódzkim kioskiem http://i.imgur.com/f2koWmq.jpg
SlawomirWolicki Napisano 23 Czerwiec 2016 Napisano 23 Czerwiec 2016 Portrety fajne. Ciekawa kierunek stylu - trochę jak u Azjatów co lubię. W obiektach nie wiem jak to ująć ale jakby dodać więcej zdecydowania to lvl up.
Hassler Napisano 31 Grudzień 2016 Autor Napisano 31 Grudzień 2016 Coś nowego. Zauważyłam, że robiąc jakiś obrazek tworzę często jeden wielki chaos i nie mogę się potem w tym połapać. Przy robieniu tej pracy chciałam ustalić proces i przemyśleć dokładnie każdy etap. Tym razem było więcej zastanawiania się niż robienia i udało mi się to zrobić o wiele szybciej niż prace, gdzie proces mam nieuporządkowany :/ muszę nad tym pracować, bo zawsze rysując jestem niecierpliwa i chcę zrobić zbyt wiele rzeczy jednocześnie.
Rekomendowane odpowiedzi