SbN Napisano 4 Sierpień 2014 Share Napisano 4 Sierpień 2014 (edytowane) KATEGORIA: Ilustracja TEMAT: Plac Targowy Terminarz: Start: 4.08.2014 Koniec: 22.09.2014 Edytowane 21 Sierpień 2014 przez SbN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SbN Napisano 21 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2014 Przesuwamy zakończenie terminu potyczki o miesiąc czyli do 22.09.2014, uaktualniam również post powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 13 Wrzesień 2014 Share Napisano 13 Wrzesień 2014 To ja zacznę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SbN Napisano 13 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2014 zapowiada się zacnie :) szkic ołówkiem czy w photoshopie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 14 Wrzesień 2014 Share Napisano 14 Wrzesień 2014 Dzieki @SbN, wszystko w szopie. Wrzucam postep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SbN Napisano 18 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2014 dobra, to teraz ja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 20 Wrzesień 2014 Share Napisano 20 Wrzesień 2014 no toś dołożył do pieca ;) zapowiada się nieźle. Mi już chyba wystarczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 20 Wrzesień 2014 Share Napisano 20 Wrzesień 2014 o kuzwa... myslałem intensywnie co tu wartościowego napisać, ale tylko to mi przychodzi do głowy jak widzę wasze prace ( po za tym ciężko przychodzi myślenie kiedy szczęka leży na podłodze ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theSZ Napisano 21 Wrzesień 2014 Share Napisano 21 Wrzesień 2014 Mistrze. Gratuluje warsztatu. Igi to pros i tyle.. A SbN, jak patrzę ta jego teczkę też dołoży do pieca, więc siadam i patrzę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SbN Napisano 22 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2014 wow @Igi, mistrzostwo, ciężko będzie to przebić, niestety jednak na pewno nie wyrobię się z tą pracką dzisiaj z kilku powodów, więc jeśli Igi pozwolisz chciałbym zrobić ostatnie przesunięcie terminu do końca tego miesiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 30 Wrzesień 2014 Share Napisano 30 Wrzesień 2014 spoko, czekam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SbN Napisano 30 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2014 dobra, nie przedłużam więcej i wrzucam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi