bambosz Napisano 9 Sierpień 2014 Share Napisano 9 Sierpień 2014 Hej, Czy ktoś z was zna jakiś w miarę fajny system CMS do tworzenia stron typu "Onepage" ? Chodzi o stronę z menu u góry, która po kliknięciu pozycji w menu, nie przeładuje strony, tylko przewinie ją ładnie w dół, do odpowiedniego "działu". Myślałem, że uda mi się coś takiego z: Impresspages http://www.impresspages.org/ ale niestety nie mam pojęcia jak osiągnąć taki efekt :/ Wiem że to pewnie kwestia dopisania kilku linijek kodu, ale niestety... nie znam się za bardzo na programowaniu :/ Może znacie coś w miarę fajnego i najlepiej darmowego ? Albo inne rozwiązanie, które było by ... przydatne do tego typu zadania. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 17 Sierpień 2014 Share Napisano 17 Sierpień 2014 może się nie znam, ale niestety z tego co wiem, to nie ma czegoś takiego... ... każdy CMS można dostosować do tego typu stron, ale niestety wymaga to odpowiedniej wiedzy, z zakresu HTML - CSS - JavaScript no i oczywiście danego CMS'a... nie sądzę, żeby istniało gotowe rozwiązanie, dla ludzi niemających żadego pojęcia w tej dziedzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 18 Sierpień 2014 Share Napisano 18 Sierpień 2014 kup skórkę odpowiednią na Twoj ulubiony cms i voila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
askryptor Napisano 18 Sierpień 2014 Share Napisano 18 Sierpień 2014 Pobierz Bootstrapa -> http://getbootstrap.com/ Zrób stronkę. Wszystkie potrzebne Ci skrypty (jQuery, waypoints i np. easing) są dostępne w sieci. Pobierz Joomla! albo WordPress i przepisz szablon na wybranego CMS`a (obydwa wspierają Bootstrapa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi