adrianprzetocki Napisano 13 Sierpień 2014 Share Napisano 13 Sierpień 2014 Cześć! :) Przedstawiam Wam mój pierwszy "poważniejszy" model. Rzeźbieniem 3D zajmuję się około miesiąca, choć wcześniej znałem bardzo płytkie podstawy zbrusha. Na co dzień siedzę w dtp, webdesign... Soft: Zbrush: Modelowanie, teksturowanie, renderowanie, pozycja Photoshop: Postprodukcja Nie proszę o łagodne traktowanie, wręcz przeciwnie! Wszelkie sugestie i krytyka są mile widziane. Dziękuję za uwagę! Pozdrawiam, Adrian Przetocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wildframes Napisano 14 Sierpień 2014 Share Napisano 14 Sierpień 2014 Hey. Jak na taki staż w 3d to rezultat całkiem niezły. Podobają mi się oczy i okolice nosa. Natomiast usta wydają mi się za bardzo kwadratowe, szczególnie dolna warga. Poza tym chude dłonie nie pasują mi do ogólnej spasłej sylwetki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 14 Sierpień 2014 Share Napisano 14 Sierpień 2014 kark bys mu dorobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 15 Sierpień 2014 Share Napisano 15 Sierpień 2014 Na początek może jednak USZY. ;) Mordka ma potencjał. Reszta ciała anatomicznie raczej słabo ale jest nieźle jak na początek rzeźbienia. Lecisz z następnym modelem. Jeśli się uczysz to celuj w realizm i pracuj z toną obrazków referencyjnych (polecam pinterest do ich wyszukiwania, google images jest do takich celów beznadziejne). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi