wildframes Napisano 14 Sierpień 2014 Share Napisano 14 Sierpień 2014 Hey, Chciałbym podzielić się z Wami dwoma projektami robionymi z myślą o sprzedaży na Videohive. Jeden starszy z okolic świąt oraz nowy, który czeka na publikacje. W przerwie między projektami dla konkretnych klientów chciałem poćwiczyć animację postaci i dodatkowo stworzyć futrzaka, który da się lubić :). Byłbym wdzięczny za Wasze opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W Art Napisano 14 Sierpień 2014 Share Napisano 14 Sierpień 2014 Ja bym go nie polubił - coś mu źle z oczu patrzy - taki cfaniaczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3dwisdom Napisano 20 Sierpień 2014 Share Napisano 20 Sierpień 2014 wiedzialem ze skads kojarze motyw - malo udana kopia do 15 sec., bo inspiracja tego nie nazwe :) https://vimeo.com/channels/magicforest/52424283 http://vimeo.com/52424283 Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 20 Sierpień 2014 Share Napisano 20 Sierpień 2014 @3dwisdom lol, fatycznie każdy ruch, sekwencja a nawet intro z napisem niczym kalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wildframes Napisano 21 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2014 (edytowane) To prawda. Wzorowałem się na tej animacji studia Panoptiqm. Bardzo podobają mi się ich prace. Powinienem na wstępie napisać, że w dużej mierze chciałem odtworzyć pierwszą część animacji właśnie z tego klipu. Edytowane 21 Sierpień 2014 przez wildframes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 21 Sierpień 2014 Share Napisano 21 Sierpień 2014 Faktycznie warto było napisać, najgorzej, gdy takie nowinki wychodzą od innych forumowiczów. Postać jest wyjątkowo landrynkowa, aż zęby bolą. Animacja, nawet, jeśli mocno wzorowana na już istniejącej (swoją drogą bardzo pretensjonalnej), jest niezła. Choreografia drugiej jest już w pełni autorska? Moment, kiedy królik kręci się na plecach, jest wyjątkowo zgrabny. Sam pracowałeś nad riggiem i połączyłeś go z modelem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi