Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mam propozycje zeby dodać dział dla programistów którzy bawią się programowaniem grafiki a widzę że jest tu kilku zapaleńców, ja sam bawię się opengl\'em. Mogło by się przydać coś takiego, dział o MAX Script też byłby wskazany i chyba bardzo na miejscu. Co wy na to ?

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo dobry pomysł!!!:D Jestem całkowicie za. Myślę, że wzbudzi to duże zainteresowanie. Nie zaniedbajmy tego a będzie świetny dział.

Pozdrawiam

Keon

P.S. Oby więcej takich idei!

Napisano

no i co Cozmo jak widac nik sie do tej pory nie zajarzył pomysłem. ludzie tylko myszka śmigają czy co?

Napisano

Niezły pomysł z tym Max Scriptem (: dużo osób jest tym zainteresowanych w tym np ja i kilkumoich znajomych którzy próbóją uczyć się w maxie (: ja znam tylko podstawy a wypadało by się troche z tego podszkolić (:

POZDR

Przemek

GG:2425604

Napisano

Popieram pomysł powstania działu o OpenGL i skryptach. Chętnie zaczął bym naukę OpenGL i taki dział byłby fajny.

Napisano

THX Adek, jesteś naprawde dobrym adminem. Co do max scriptu to fajna sprawa, ale nie znam się na nim ani trochę, choć z przyjemnością dowiedziałbym się czegoś na temat. Pozdrawiam.