Napisano 6 Maj 200222 l Mam propozycje zeby dodać dział dla programistów którzy bawią się programowaniem grafiki a widzę że jest tu kilku zapaleńców, ja sam bawię się opengl\'em. Mogło by się przydać coś takiego, dział o MAX Script też byłby wskazany i chyba bardzo na miejscu. Co wy na to ?
Napisano 6 Maj 200222 l Bardzo dobry pomysł!!!:D Jestem całkowicie za. Myślę, że wzbudzi to duże zainteresowanie. Nie zaniedbajmy tego a będzie świetny dział. Pozdrawiam Keon P.S. Oby więcej takich idei!
Napisano 7 Maj 200222 l no i co Cozmo jak widac nik sie do tej pory nie zajarzył pomysłem. ludzie tylko myszka śmigają czy co?
Napisano 8 Maj 200222 l Niezły pomysł z tym Max Scriptem (: dużo osób jest tym zainteresowanych w tym np ja i kilkumoich znajomych którzy próbóją uczyć się w maxie (: ja znam tylko podstawy a wypadało by się troche z tego podszkolić (: POZDR Przemek GG:2425604
Napisano 12 Maj 200222 l Popieram pomysł powstania działu o OpenGL i skryptach. Chętnie zaczął bym naukę OpenGL i taki dział byłby fajny.
Napisano 22 Czerwiec 200222 l THX Adek, jesteś naprawde dobrym adminem. Co do max scriptu to fajna sprawa, ale nie znam się na nim ani trochę, choć z przyjemnością dowiedziałbym się czegoś na temat. Pozdrawiam.