Napisano 28 Sierpień 201410 l Przedstawiam wam wizualizacje zaprojektowanej przeze mnie przychodni. Projekt wykonany na IV semestrze studiów architektury i urbanistyki. Cały projekt: https://www.behance.net/gallery/19597583/Surgicenter-Concept Edytowane 10 Wrzesień 201410 l przez poxin
Napisano 29 Sierpień 201410 l Hmm...... Jak dla mnie, laika, to ani wizualizacja, ani architektura (niestety szczególnie architektura) nie jest "porywajaca" . Oczekujesz uwag, w którym temacie?
Napisano 29 Sierpień 201410 l Ten budynek może być wszystkim jeśli chodzi o użyteczność na dzień dobry raczej kojarzy mi się z budynkami bibliotek uczelnianych niż z przychodnia :) Co do wizualizacji to ogólnie widać ze sporo to jest po prostu photoshop i sklejanie w nim nie żebym miał coś przeciw tej metodzie bo znam perełki które tak powstają ale u ciebie po prostu to widać. Rozumiem ze to ma być wizualizacja koncepcyjna projektu i realizmu tu sienie należy doszukiwać ale coś mi tu nie leży tonacja kolorystyczna i świetlna
Napisano 29 Sierpień 201410 l Na początek zrób porządek z cieniowaniem przy postaciach szczególnie mocno to się rzuca w oczy na pierwszym ujęciu, popraw odrobin ekspozycje, trochę zabawy krzywymi i wyciągniesz znacznie więcej z tego obrazka