poxin Napisano 28 Sierpień 2014 Napisano 28 Sierpień 2014 (edytowane) Przedstawiam wam wizualizacje zaprojektowanej przeze mnie przychodni. Projekt wykonany na IV semestrze studiów architektury i urbanistyki. Cały projekt: https://www.behance.net/gallery/19597583/Surgicenter-Concept Edytowane 10 Wrzesień 2014 przez poxin
Dynamico Napisano 29 Sierpień 2014 Napisano 29 Sierpień 2014 Hmm...... Jak dla mnie, laika, to ani wizualizacja, ani architektura (niestety szczególnie architektura) nie jest "porywajaca" . Oczekujesz uwag, w którym temacie?
skalpel3d Napisano 29 Sierpień 2014 Napisano 29 Sierpień 2014 Ten budynek może być wszystkim jeśli chodzi o użyteczność na dzień dobry raczej kojarzy mi się z budynkami bibliotek uczelnianych niż z przychodnia :) Co do wizualizacji to ogólnie widać ze sporo to jest po prostu photoshop i sklejanie w nim nie żebym miał coś przeciw tej metodzie bo znam perełki które tak powstają ale u ciebie po prostu to widać. Rozumiem ze to ma być wizualizacja koncepcyjna projektu i realizmu tu sienie należy doszukiwać ale coś mi tu nie leży tonacja kolorystyczna i świetlna
skalpel3d Napisano 29 Sierpień 2014 Napisano 29 Sierpień 2014 Na początek zrób porządek z cieniowaniem przy postaciach szczególnie mocno to się rzuca w oczy na pierwszym ujęciu, popraw odrobin ekspozycje, trochę zabawy krzywymi i wyciągniesz znacznie więcej z tego obrazka
Rekomendowane odpowiedzi