Napisano 29 Grudzień 200420 l To będę pierwszy (a temat niezły ;-) Troszkę mi przeszkadzali, to się nie wyrobiłem z czasem, więc marka tego żółtego piwa nie do końca jasna, ale można się domyślić; w razie problemów - podpowiem, że to straśnie dobre piwo ;-)
Napisano 29 Grudzień 200420 l Hmm no to ja drugi :] Obóz szkoleniowy Al-Kaidy w Zakopanem. Widze pewne związki z tematem o szczurach terrorystach :P
Napisano 29 Grudzień 200420 l A i zapomniałbym. Rozwiązanie konkursu z postu nr. 464 :D Oczywiście chodziło o obraz Józefa Brandta pod tytułem "Walka o chorągiew" Niestety nie padła ani jedna prawidłowa odpowiedź,w związku czym nagrody nie zostaną przyznane....
Napisano 29 Grudzień 200420 l cholera......wiedzialem ze to Brandt.. ech....szkoda bo fajna nagroda była a pracka bardzo bardzo :)
Napisano 31 Grudzień 200420 l i ciutke wykadrowana stacja bo w poprzedniej kompozycja trochę leży ;) daje 10 do 1 ze rusek oszukuje !!!!!
Napisano 31 Grudzień 200420 l eeeee ...sorry chlopaki bo ja przeczytalem stacja ksiezycowa..... i dopiero teraz widze ze to o baze chodziło. ups....
Napisano 1 Styczeń 200520 l Autor No wrzucam ja wyjątkowo :D temat na dziś i jutro brzmi: "Ten cholerny kac" Powodzenia :]
Napisano 1 Styczeń 200520 l Czyli wracamy do tematu myszy terrorystek, tylko zawężonego do tych białych :-)
Napisano 1 Styczeń 200520 l Autor Nie polemizować, rysować - jeśli tylko jesteście wstanie :D -tak na marginesie te białe są najgorsze ]:/
Napisano 2 Styczeń 200520 l Hehehe, hardkorowe :P Jedno jest pewne, tak mój sylwester nie wyglądał :P Ew. już nie pamietam :D
Napisano 3 Styczeń 200520 l Zeby nie bylo :) Temat na dzis :"Maszyna do wyciskania piwa z puszki" :) Pozdro i powodzenia
Napisano 4 Styczeń 200520 l Wyjątkowo dowolna interpretacja, z podmianą wroga na gumowego kurczaka. Wybaczcie błędy w jego anatomii, ale niestety nie studiowałem Medycyny Gumowych Kurczaków. Time: Gdzieś tak z 5 minut...
Napisano 5 Styczeń 200520 l Tym razem udało mi się wyrobić w czasie... Mój mutant: ...i po drodze przyszlo mi coś takiego do głowy - jeśli ktoś z Was nie pamięta kursu Flasha na flashzone.pl - polegało to na cotygodniowych (lub dłużej) coraz trudniejszych zadaniach do wykonania przez zadeklarowanych uczestników, od samych podstaw aż do zaawansowanych technik... Ciekawe, czy dałoby się zebrać brygadę, która zechciałaby brać udział w czymś takim, ale w dziedzinie cyfrowego malowania...(tyle ostatnio próśb o kursy rysunku różne... myślę że to byłaby niezła alternatywa)
Napisano 5 Styczeń 200520 l Herod fajna pracak i fajna inicjatywa z którą wyskoczyłeś. Byłbym na pewno zainteresowany, tylko na razie brak kompa mnie rozwala...
Napisano 6 Styczeń 200520 l fajny pomysł :) Jezeli chodzi o kursy to cos podobnego proponuje forum http://www.conceptart.org Ja mam na tyle malo czasu ze praktycznie ograniczam sie do spoglądania na forum i do speedowania. Temat na dziś: "Latawce dmuchawce wiatr" hejka
Napisano 6 Styczeń 200520 l cholera :/ spóźniłem sie ale mimo to zamieszczam swoją prace - "wróg u bram" sorry był brak w dostawie netu :| ok 20min
Napisano 6 Styczeń 200520 l Heh, w tym rysuneczku złamałem chyba wszystkie zasady kompozycji i doboru kolorów, jakie się dało... (Artrage) A co do kombinowania z rozbudową speedpaintingu - fajnie wymyślone mają to na CGTalku - oddzielne podforum, oddzielne wątki dla tematów, wątek z najlepszymi pracami, głosowania nad tematami... Tylko w sumie taki wynalazek to już może niekoniecznie na forum maxowe pasowałby, ale na jakieś bardziej dwuwymiarowe...
Napisano 7 Styczeń 200520 l slicznie ;) jakie zasady? Wyluzuj Temat na dziś: " Transformator genetyczny" Powodzenia !!
Napisano 10 Styczeń 200520 l Temat chyba nie przypasil :/ Temat na dzis : "Mieszkanie w kamieniu" Powodzenia :)
Napisano 10 Styczeń 200520 l moze by tak ktos walnal w pierwszym poscie chyba jakis pictur tytulowy ?
Napisano 10 Styczeń 200520 l kto komarowi nozki pourywal? jakis sadysta jest wsrod nas. a tu slimak. pomysl nie jest nowy, ale nic lepszego mi akurat nie przyszlo do glowy.
Napisano 11 Styczeń 200520 l :D ps. kto komarowi nozki pourywal? jakis sadysta jest wsrod nas. po co niby temu komarowi nozki jak i tak jest juz zdechniety ?? :D
Napisano 11 Styczeń 200520 l Powinni zabijać za takie brzydactwa, jak te co ja rysuje :P PS. Jakiś mało z jajem temat :/
Napisano 12 Styczeń 200520 l Zawsze z jajem w temacie mozna sie pobawic :) Temat na dzis "Obcy - sprzedawca egzotycznych jaj" Powodzenia :)
Napisano 13 Styczeń 200520 l Dość dosłowny temat - takie nie mają powodzenia (i się nie dziwię). Może by tak odejście od tematów czysto ilustracyjnych albo w jedną, tak szczegółową, że aż narzucającą inne spojrzenie drogę: ("dziś temat: 'facet w zielonym swetrze idący nocą chodnikiem i kopiący przed sobą puszkę po piwie'"), albo w stronę niejasności, wieloznaczności i ogromnej możliwości różnych interpretacji ... ("dziś temat: 'dlaczegóżby nie?'") No, ale rozpędziłem się. Oto pracka (Artrage, 20min)
Napisano 15 Styczeń 200520 l W związku że wybor tematow ( na razie) nie jest sformalizowany wiec: Temat na weekend: "Potworne rozczarowanie" Nara