Herod Napisano 29 Grudzień 2004 Napisano 29 Grudzień 2004 To będę pierwszy (a temat niezły ;-) Troszkę mi przeszkadzali, to się nie wyrobiłem z czasem, więc marka tego żółtego piwa nie do końca jasna, ale można się domyślić; w razie problemów - podpowiem, że to straśnie dobre piwo ;-)
Woznkt Napisano 29 Grudzień 2004 Napisano 29 Grudzień 2004 Hmm no to ja drugi :] Obóz szkoleniowy Al-Kaidy w Zakopanem. Widze pewne związki z tematem o szczurach terrorystach :P
Woznkt Napisano 29 Grudzień 2004 Napisano 29 Grudzień 2004 A i zapomniałbym. Rozwiązanie konkursu z postu nr. 464 :D Oczywiście chodziło o obraz Józefa Brandta pod tytułem "Walka o chorągiew" Niestety nie padła ani jedna prawidłowa odpowiedź,w związku czym nagrody nie zostaną przyznane....
BLUKA Napisano 29 Grudzień 2004 Napisano 29 Grudzień 2004 cholera......wiedzialem ze to Brandt.. ech....szkoda bo fajna nagroda była a pracka bardzo bardzo :)
Tomur Napisano 30 Grudzień 2004 Napisano 30 Grudzień 2004 Gites Temat na dzis: "Baza ksiezycowa" Powodzenia!!
BLUKA Napisano 31 Grudzień 2004 Napisano 31 Grudzień 2004 polskie koleje panstwowe- stacja ksiezycowa....
BLUKA Napisano 31 Grudzień 2004 Napisano 31 Grudzień 2004 i ciutke wykadrowana stacja bo w poprzedniej kompozycja trochę leży ;) daje 10 do 1 ze rusek oszukuje !!!!!
BLUKA Napisano 31 Grudzień 2004 Napisano 31 Grudzień 2004 eeeee ...sorry chlopaki bo ja przeczytalem stacja ksiezycowa..... i dopiero teraz widze ze to o baze chodziło. ups....
Mkaszpir Napisano 1 Styczeń 2005 Autor Napisano 1 Styczeń 2005 No wrzucam ja wyjątkowo :D temat na dziś i jutro brzmi: "Ten cholerny kac" Powodzenia :]
Herod Napisano 1 Styczeń 2005 Napisano 1 Styczeń 2005 Czyli wracamy do tematu myszy terrorystek, tylko zawężonego do tych białych :-)
Mkaszpir Napisano 1 Styczeń 2005 Autor Napisano 1 Styczeń 2005 Nie polemizować, rysować - jeśli tylko jesteście wstanie :D -tak na marginesie te białe są najgorsze ]:/
latarnik Napisano 1 Styczeń 2005 Napisano 1 Styczeń 2005 biała myszka myszką rysowana. odstaję, odstaję ;]
latarnik Napisano 2 Styczeń 2005 Napisano 2 Styczeń 2005 Hehehe, hardkorowe :P Jedno jest pewne, tak mój sylwester nie wyglądał :P Ew. już nie pamietam :D
Tomur Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 Zeby nie bylo :) Temat na dzis :"Maszyna do wyciskania piwa z puszki" :) Pozdro i powodzenia
Tomur Napisano 4 Styczeń 2005 Napisano 4 Styczeń 2005 Superowo :) Temat na dziś: "Wróg u bram" Powodzenia!!!!!!!
prabab Napisano 4 Styczeń 2005 Napisano 4 Styczeń 2005 Wyjątkowo dowolna interpretacja, z podmianą wroga na gumowego kurczaka. Wybaczcie błędy w jego anatomii, ale niestety nie studiowałem Medycyny Gumowych Kurczaków. Time: Gdzieś tak z 5 minut...
Tomur Napisano 5 Styczeń 2005 Napisano 5 Styczeń 2005 Dziex za pracki :) Temat na dziś: "Zmutowany drapieżnik" Powodzenia
Herod Napisano 5 Styczeń 2005 Napisano 5 Styczeń 2005 Tym razem udało mi się wyrobić w czasie... Mój mutant: ...i po drodze przyszlo mi coś takiego do głowy - jeśli ktoś z Was nie pamięta kursu Flasha na flashzone.pl - polegało to na cotygodniowych (lub dłużej) coraz trudniejszych zadaniach do wykonania przez zadeklarowanych uczestników, od samych podstaw aż do zaawansowanych technik... Ciekawe, czy dałoby się zebrać brygadę, która zechciałaby brać udział w czymś takim, ale w dziedzinie cyfrowego malowania...(tyle ostatnio próśb o kursy rysunku różne... myślę że to byłaby niezła alternatywa)
Woznkt Napisano 5 Styczeń 2005 Napisano 5 Styczeń 2005 Herod fajna pracak i fajna inicjatywa z którą wyskoczyłeś. Byłbym na pewno zainteresowany, tylko na razie brak kompa mnie rozwala...
Tomur Napisano 6 Styczeń 2005 Napisano 6 Styczeń 2005 fajny pomysł :) Jezeli chodzi o kursy to cos podobnego proponuje forum http://www.conceptart.org Ja mam na tyle malo czasu ze praktycznie ograniczam sie do spoglądania na forum i do speedowania. Temat na dziś: "Latawce dmuchawce wiatr" hejka
Hindus Napisano 6 Styczeń 2005 Napisano 6 Styczeń 2005 cholera :/ spóźniłem sie ale mimo to zamieszczam swoją prace - "wróg u bram" sorry był brak w dostawie netu :| ok 20min
Herod Napisano 6 Styczeń 2005 Napisano 6 Styczeń 2005 Heh, w tym rysuneczku złamałem chyba wszystkie zasady kompozycji i doboru kolorów, jakie się dało... (Artrage) A co do kombinowania z rozbudową speedpaintingu - fajnie wymyślone mają to na CGTalku - oddzielne podforum, oddzielne wątki dla tematów, wątek z najlepszymi pracami, głosowania nad tematami... Tylko w sumie taki wynalazek to już może niekoniecznie na forum maxowe pasowałby, ale na jakieś bardziej dwuwymiarowe...
Tomur Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 slicznie ;) jakie zasady? Wyluzuj Temat na dziś: " Transformator genetyczny" Powodzenia !!
Tomur Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 Temat chyba nie przypasil :/ Temat na dzis : "Mieszkanie w kamieniu" Powodzenia :)
gogo_20 Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 tyle sie napocilam a efektow nie widwac hehehe:D
PPK Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 moze by tak ktos walnal w pierwszym poscie chyba jakis pictur tytulowy ?
Ania Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 kto komarowi nozki pourywal? jakis sadysta jest wsrod nas. a tu slimak. pomysl nie jest nowy, ale nic lepszego mi akurat nie przyszlo do glowy.
Herod Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 Domek domkiem, ale oczki to ten ślimak ma konkretne ;-)
Tomur Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 Swietnie :) Temat na dzis: "Amulet" To rozwijajcie skrzydla :) Nara
gogo_20 Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 :D ps. kto komarowi nozki pourywal? jakis sadysta jest wsrod nas. po co niby temu komarowi nozki jak i tak jest juz zdechniety ?? :D
prabab Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 Powinni zabijać za takie brzydactwa, jak te co ja rysuje :P PS. Jakiś mało z jajem temat :/
Tomur Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 Zawsze z jajem w temacie mozna sie pobawic :) Temat na dzis "Obcy - sprzedawca egzotycznych jaj" Powodzenia :)
Herod Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 Zdecydowanie zbyt speedowaty speed - 12minut, Artrage.
Tomur Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 Superowo !! Temat na dzis: "Bankomat przyszlosci" Nara
Herod Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 Dość dosłowny temat - takie nie mają powodzenia (i się nie dziwię). Może by tak odejście od tematów czysto ilustracyjnych albo w jedną, tak szczegółową, że aż narzucającą inne spojrzenie drogę: ("dziś temat: 'facet w zielonym swetrze idący nocą chodnikiem i kopiący przed sobą puszkę po piwie'"), albo w stronę niejasności, wieloznaczności i ogromnej możliwości różnych interpretacji ... ("dziś temat: 'dlaczegóżby nie?'") No, ale rozpędziłem się. Oto pracka (Artrage, 20min)
Tomur Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 W związku że wybor tematow ( na razie) nie jest sformalizowany wiec: Temat na weekend: "Potworne rozczarowanie" Nara
Herod Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 "To opowiadaj, jak było rok temu w sanatorium..." :-)
Tomur Napisano 17 Styczeń 2005 Napisano 17 Styczeń 2005 :) Temat na dzis i jutro : " Z lotu ptaka" Powodzenia wszystkim
Rekomendowane odpowiedzi