Napisano 17 Czerwiec 200519 l Nic nie szkodzi Aniu :) Temat na dzis z kategorii "scena" : "Wakacje robota" Dawac prace poki bitwa sie nie zacznie bo pozniej temaciki będą tygodniowe.
Napisano 17 Czerwiec 200519 l robot na wakcjach: parodia moich wakacji ;) jakby ktoś nie wiedział: na ekranie PS na stole tablet obok to myszka. Speedzik ok 20 min :)
Napisano 23 Czerwiec 200519 l A czy Ty aby przypadkiem nie powinienes brac sie za swoj pomysl i rozpoczynac walke w bitwie? Cos mi sie o uszy obilo ;) Ale jesli nadal masz nadmiar czasu ;) to sadze, ze nikt nie bedzie mial nic przeciwko jesli zapodasz kilka tematow. A tymczasem zrobilem badziewnego brusha i bezlitosnie go wykorzystalem ;)
Napisano 18 Październik 200519 l okej spoznilem sie o 3 minuty ale te 3 minuty to bylo wrzucenie na serwer :) w czerwonym narozniku zawodnik z nr. 1 kurczaaaaaaaak suuuuuuuuurooooooowyyyyyyyy!!!!! edit: o kurcze a jednak zdarzylem. cos zegar mi na kompie chyba zle chodzi :)
Napisano 20 Październik 200519 l Autor no nieźle podziwiam za prędkość :) Dzisiaj temacik tooo: "Kpt. Kloss na wakacjach" Powodzenia
Napisano 21 Październik 200519 l Autor ee nooo temat na weekend: "Zemsta sardynek" Tak więc do poniedziałku :) . . . lenie
Napisano 1 Listopad 200519 l spóźnione, bo nie miałam tego jak w komputer wczytać. ee lenie, fajny temat przecież.
Napisano 2 Listopad 200519 l Autor hahah piękne :) Temat na jutro, czyli prawie już dziś a w zasadzie na czwartek eee: "Ping - Pong"
Napisano 10 Listopad 200519 l Mkaszpir- moze tez cos narysujesz skoro tak zachecasz nas tematami:) teraz ja daje temat na dlugi weekend: SZALONE KAPSZTOŃCE
Napisano 3 Styczeń 200619 l Anathos-bardzo ciekawa ta pracka,jeszcze jakby tło pobrudzić było by milusiancko pozdro
Napisano 6 Styczeń 200619 l Autor ciekawe ciekawe Temat na jakiś czas: STRZYGA -film przyrodniczy National Geographic
Napisano 15 Styczeń 200619 l Widze, ze ktos Mkaszpir stara sie utrzymac watek przy zyciu ;) Powodzenia! ;) Acha, nie jest to speed, troche nad tym sleczalem, ale to watek daily tez juz nie jest, wiec chyba nikt nie bedzie mial mi za zle ;) Pozdrawiam!
Napisano 22 Luty 200619 l idealna tesciowa (nawiazanie do dowcipu) http://img57.imageshack.us/my.php?image=untitled12ds.jpg
Napisano 22 Marzec 200618 l a to peszek- chcialem namalowac ale czasu nie znalazlem ;/ to co moze dzisiaj nastepny temat? czy moze nadal obowiazuje ten sam?:D EDIT: a tam wrzucam ;) 10-15min + mycha ;) pozdro
Napisano 22 Marzec 200618 l o krucze pioro :D KOŃ- ciezki temat nie powiem;) oczywiscie zlamie reguly i namaluje dopiero jutro ;) ps. TWOJE TEZ BARDZOoo fajne ;) pozdro
Napisano 23 Marzec 200618 l temat niczego sobie wymysliles ;p namalowalem konia i proporcje oczywiscie zawalone ;p dlatego skupilem sie na enviro ps. to prawie jak kon nie wyglada ;p pozdro
Napisano 23 Marzec 200618 l hmmm Caspik fajne swiatelo wyszlo :)a co do konika to troszke hmmm nie wiem:)ale fajne:) no to widze ze standardowo Ty i ja dziamy w tym temaciku:Pmoze ktos podniesie 4 litery:) a temacik nastepny to niech bedzie "Martwa natura na naszych biurkach" ale pojechalem:) pozdro EDIT:) Caspik trzeba wszystko trenowac:)
Napisano 23 Marzec 200618 l no haha masz wyobraznie do wymyslania tematow ;p ja bym polecal temat- SAWANNA bo Ty juz z martwa natura to wprawe masz no nie ;p? :D. ale fajnego byka walnales hehe "martwa natuta" ;) hehe no to widze ze standardowo Ty i ja dziamy w tym temaciku:Pmoze ktos podniesie 4 litery:) ps.mam nadzieje ze ten "standart" sie zmieni ;) pozdro
Napisano 23 Marzec 200618 l no ja proponuje sawanne ;)- Łukasz jakies dziwne tematy wymysla ;p pozdro
Napisano 23 Marzec 200618 l ej o co wam chodzi:)no dawac pracki na temat "Martwa natura na naszych biurkach" :)co zaproblem namalowac to co macie przy kompie??:P ojojoj:)czekam na pracki!hihi jutro mozesz Ty Caspik zapodac temat w Sobote Avenger a w Niedziele tomzar:)a nie piszecie piszecie i sie objacie:P no chyba nie boicie sie tematu??:P
Napisano 23 Marzec 200618 l ale cfaniak....3 raz z rzedu wymysla temat i sie cieszy :D dzieki za pozwolenie ze ja jutro moge temat wymyslic ;p :D :D:D:D: Dałbys szanse innym temat zaproponowac a nie panoszysz sie peace :D pozdro
Napisano 23 Marzec 200618 l sorki chlopaki ze sie wtrace w rozmowe:) ale jest takie przyslowie gdzie dwoch (czterech:P) sie kluci tam trzeci (piaty) korzysta.. temat na dzis: szalone kapsztonce vs. mordercze pingwiny 3 (trzeba byc ambitnym:D )
Napisano 23 Marzec 200618 l widze ze panuje calkowita anarchia w tym watku jak tak to nikt nie wymyslal tematow nitk tu juz od dawien dawna nie zaszczepial pracek a teraz prosze:P wszyscy szaleja:) pozdrowionka:) hmmm a moze tak zrobimy ze np o 6 rano to da pierwszy temat to jest do nastepnego dnia tak bedzie uczciwie:)i macie wieksze szanse bo ja spie do 11:P
Napisano 24 Marzec 200618 l Avenger fajny tablecik:) najbardziej podoba mi sie logo i cien kolo niego:) hmmm no to kto dzis wymysli temat??:P poprosze cos realnego:) pozdro
Napisano 24 Marzec 200618 l "epoka lodowcowa - krajobraz"? jak nie na dzis, to na sobote, tu i tak oszukiwanie nie daje zyskow ;)
Napisano 24 Marzec 200618 l mi temat pasuje. Jak znajde wolny czas to namaluje ;) Łukasz- wydaje mi sie ze uciekla ci perspektywa troche ;) prosze tylko nie o 6 rano aaa ja o tej jeszcze smacznie spie ;p Avenger- fajny ten tablecik :D chcialbym miec takiego ;p pozdro
Napisano 24 Marzec 200618 l Caspik: tylko 214 zl (w komputronik.pl na przyklad) :) juz jedna osobe namowilem na zakup :>