Napisano 7 Październik 200420 l Fajowe Gotham, wiecej takich dawaj :) Swoja droga warto by mu jeszcze ze dwie godziny poswiecic i mozna wrzucac do portfolio :)
Napisano 12 Październik 200420 l Autor Witam wszystkich po krótkiej przerwie, niestety kilka ciekawych tematów przepadło :P No ale dość leniuchowania :D Temat: Dzień bez Max3d Do środy 8:00 bywajcie :D Przykazanie 11 - Rysować, rysować...
Napisano 12 Październik 200420 l Dzisiaj o 8.00 mija chyba temat zwiazany z Leonardem wiec wzucam swoje dlugopisanie. Kto zgadnie co to? :D Dobranoc :)
Napisano 13 Październik 200420 l Autor Bardzo się cieszę że ktoś pamiętał o Leonardzie ;] Nieźle się prezentuje temat: Mój Szef, ma dobry humor :] Do czwartku 8:00
Napisano 14 Październik 200420 l Autor No. Leander masz chyba rację :/ Temat : Maxotka :] Do jutra 8:00
Napisano 15 Październik 200420 l Autor Pięknie poszło z maxkotką :] Temat: Marsjanie vs polscy rolnicy do soboty 8:00 Pomysłów życzę :D
Napisano 15 Październik 200420 l Czemu moj tablet [ volito ] raz działa ok a raz przeskakuje niemożebnie ? :|
Napisano 16 Październik 200420 l Autor Temat: Krajobraz po meczu :D do niedzieli 10:00 Pomysłów życzę :D
Napisano 17 Październik 200420 l Autor Dzisiaj pora na relaksujący temat Temat: Niebiezpieczne kobiety koniec poniedziałek 8:00
Napisano 17 Październik 200420 l Autor Ka21k w tym tygodniu było małe zamieszanie, więc nie wrzuciłem, dlatego jest "temat niedzielny" następny tydzień przyniesie już temat tygodniowy. Bądź więc czujny :D
Napisano 17 Październik 200420 l Mkaszpir świetne tematy,szkoda że nie mam czasu.Ale bym sobie porysował:) kolegaalek-co ty za bzdury wypisujesz?że ilustrowanie do książek to odtwórczość???? chyba mnie nie zrozumiałeś
Napisano 17 Październik 200420 l Autor Oto moja wersja niebezpiecznej kobiety, kobiety kota :D ot bywa drażliwa :D
Napisano 17 Październik 200420 l moj debiut w dejli spidzie... ten teges... uwazajcie na baby z wielkimi tylkami...
Napisano 18 Październik 200420 l To ja nie bede oryginalny i tez kotka wrzucam. Probowalem byc kreatywny, ale z lenistwa i braku czasu oparlem sie na ulotce do "catwoman". No i troche przegiolem z filtrami.
Napisano 18 Październik 200420 l Autor Dobra robota, proszę Was :D temat: Niefortunna lekcja muzyki koniec wtorek 8:00 Licze na wasze poczucie humoru :D
Napisano 19 Październik 200420 l Autor Wert, niezłe niezłe :], sam kurka za mało czasu mam by wkroczyć do akcji obecnie :] temat: Króliczki P ? do środy 8:00 Zapału życzę :D
Napisano 20 Październik 200420 l Autor No tak, dziś sam się spóźniłem z tematem :D Temat: Złota polska jesień Do czwartku 8:00 Pora również na temat tygodniowy :D Wojna światów "...Ogromny, wyższy od domów trójnóg łamiący i depcący w pędzie sosny, potężna machina z połyskującego metalu krocząca przez wrzosowisko, wymachująca giętkimi stalowymi mackami! Hałaśliwy grzechot jej ruchu mieszał się z rykiem burzy. Błysk - i widać wyraźnie, jak dwie nogi unoszą się nad ziemie, błysk gaśnie - zapala sie następny i trójnóg wydaje się już o sto jardów bliżej. Czy możesz, czytelniku, wyobrazić sobie trzynogi stołek skaczący i pędzący na szczudłach? Tak to w blasku błyskawic wyglądało... Wtem, w coraz bliższym lesie, drzewa poczeły rozchylać się jak zeschłe zielsko, przez które przedziera się człowiek. sosny łamały się na boki i do przodu, ukazując drugi ogromny trójnóg pędzący, zdawało się wprost na mnie! A koń galopował co sił na jego spotkanie! Na widok drugiego potwora nerwy me nie wytrzymały. Nie patrząc na niego szarpnąłem konia w prawo, bryczka przechyliła się, dyszel pękł z trzaskiem, ja zaś wyleciałem jak z procy w bok i zwaliłem sie cięzko w niegłębokie bajoro. Natychmiast zerwałem się i po kolana w wodzie przykucnąłem za kępą krzaków. Koń lezał bez ruchu - biedne zwierzę złamało sobie kark. W blasku błyskawic widziałem czarny zarys obalonej bryczki i ciągle jeszcze obracające się wolniutko koła. Cwila - i ogrmony mechanizm przestąpił przeze mnie i począł wspinać się na wzgórze..." Na podstawie powyższego fragmentu "Wojny światów" spróbujcie wizualnie odtworzyć przebieg tych wydarzeń, mogą to być : krótki komiks, lub sekwencja obrazków, jednak w sekwencji prosiłbym o utrzymanie ducha filmowego i każdy kadr powinien zachować proporcje panoramicznego obrazu kinowego. To tyle, mam nadzieję że temat się wam spodoba. Prace gotowe wrzucajcie w niedzielę do północy :D Powodzenia !
Napisano 20 Październik 200420 l OT: Drogi kolego uzywam layoutu strony VB Jasny, czy mozesz pisac jak pan bog przykazal defoltowym kolorem?
Napisano 21 Październik 200420 l Autor heh, jakoś trzeba będzie przemyśleć ten wątek bo dostał zapaści :] temat: Złoto dla zuchwałych Do piątku więc 8:00
Napisano 21 Październik 200420 l Tyle pracy ze nie ma czasu nawet wydusic cos z myszki, ale kto wie... kto wie :) Wstepny szkic do tematu tygodniowego juz mam :) Teraz tylko musze znowu znalezc skaner.
Napisano 22 Październik 200420 l Zycie tego psa jest .... jest i juz ;) tak na szybko zeby wesprzec wątek ..
Napisano 22 Październik 200420 l Autor Ja przerzucam swojego :D ze speed paintign bo tu jego miejsce ;]
Napisano 23 Październik 200420 l Autor Piękna robota z tymi psami panie Łukasz :] dziś druga strona medalu czyli: temat: Kocie sprawy Przypominam że w niedzielę wrzucacie prace z tematu tygodniowego :) więc nie będzie tematu niedzielnego. Życzę dobrej zabawy :D
Napisano 24 Październik 200420 l Lukasz: bardzo ladnie. Czekam, az sam tak bede umial :) Szkoda ze nie mam takich zdolnosci jak Lukasz bo z pewnoscia moja pracka wygladalaby o niebo lepiej, a tymczasem zamieszczam co mam na temat "Wojna swiatow". Taka moja wizja. Rysowanie olowkiem idzie znacznie lepiej niz myszka. :) Pozdrawiam.
Napisano 25 Październik 200420 l Autor Ka 21 ka :] ciekawie ciekawie Temat: Życie na gorąco Do jutra więc :]