Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Fajowe Gotham, wiecej takich dawaj :) Swoja droga warto by mu jeszcze ze dwie godziny poswiecic i mozna wrzucac do portfolio :)

• Odpowiedzi 824
  • Wyświetleń 77,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Witam wszystkich po krótkiej przerwie, niestety kilka ciekawych tematów przepadło :P No ale dość leniuchowania :D

Temat: Dzień bez Max3d

Do środy 8:00 bywajcie :D

Przykazanie 11 - Rysować, rysować...

Napisano

Dzisiaj o 8.00 mija chyba temat zwiazany z Leonardem wiec wzucam swoje dlugopisanie.

Kto zgadnie co to? :D

wiertara1.jpg

Dobranoc :)

Napisano
  • Autor

Bardzo się cieszę że ktoś pamiętał o Leonardzie ;] Nieźle się prezentuje

temat: Mój Szef, ma dobry humor :]

Do czwartku 8:00

Napisano
  • Autor

No. Leander masz chyba rację :/

Temat : Maxotka :]

Do jutra 8:00

Napisano
  • Autor

Pięknie poszło z maxkotką :]

Temat: Marsjanie vs polscy rolnicy

do soboty 8:00

Pomysłów życzę :D

Napisano
mars.jpgCzemu moj tablet [ volito ] raz działa ok a raz przeskakuje niemożebnie ? :|
Napisano

a może ktoś tu Kubę Wędrowycza wrzuci?a może ja to zrobię hmmm,,,

Napisano
  • Autor

Temat: Krajobraz po meczu :D

do niedzieli 10:00

Pomysłów życzę :D

Napisano
  • Autor

Dzisiaj pora na relaksujący temat

Temat: Niebiezpieczne kobiety

koniec poniedziałek 8:00

Napisano

Cotygodniowego tematu juz nie ma, czy tylko gdzies przeoczylem?

Napisano
  • Autor

Ka21k w tym tygodniu było małe zamieszanie, więc nie wrzuciłem, dlatego jest "temat niedzielny" następny tydzień przyniesie już temat tygodniowy. Bądź więc czujny :D

Napisano

Mkaszpir świetne tematy,szkoda że nie mam czasu.Ale bym sobie porysował:)

kolegaalek-co ty za bzdury wypisujesz?że ilustrowanie do książek to odtwórczość????

chyba mnie nie zrozumiałeś

Napisano

kaszana ale coz :

girl.jpg

jedna pani jest wystarczajaco niebezpieczna ;)

Napisano
  • Autor

Oto moja wersja niebezpiecznej kobiety, kobiety kota :D ot bywa drażliwa :D

Napisano

moj debiut w dejli spidzie... ten teges... uwazajcie na baby z wielkimi tylkami...

Napisano

To ja nie bede oryginalny i tez kotka wrzucam. Probowalem byc kreatywny, ale z lenistwa i braku czasu oparlem sie na ulotce do "catwoman". No i troche przegiolem z filtrami.

189-catwoman.jpg

Napisano
  • Autor

Dobra robota, proszę Was :D

temat: Niefortunna lekcja muzyki

koniec wtorek 8:00

Licze na wasze poczucie humoru :D

Napisano
  • Autor

Wert, niezłe niezłe :], sam kurka za mało czasu mam by wkroczyć do akcji obecnie :]

temat: Króliczki P ?

do środy 8:00

Zapału życzę :D

Napisano
  • Autor

No tak, dziś sam się spóźniłem z tematem :D

Temat: Złota polska jesień

Do czwartku 8:00

Pora również na temat tygodniowy :D

Wojna światów

"...Ogromny, wyższy od domów trójnóg łamiący i depcący w pędzie sosny, potężna machina z połyskującego metalu krocząca przez wrzosowisko, wymachująca giętkimi stalowymi mackami! Hałaśliwy grzechot jej ruchu mieszał się z rykiem burzy. Błysk - i widać wyraźnie, jak dwie nogi unoszą się nad ziemie, błysk gaśnie - zapala sie następny i trójnóg wydaje się już o sto jardów bliżej. Czy możesz, czytelniku, wyobrazić sobie trzynogi stołek skaczący i pędzący na szczudłach? Tak to w blasku błyskawic wyglądało... Wtem, w coraz bliższym lesie, drzewa poczeły rozchylać się jak zeschłe zielsko, przez które przedziera się człowiek. sosny łamały się na boki i do przodu, ukazując drugi ogromny trójnóg pędzący, zdawało się wprost na mnie! A koń galopował co sił na jego spotkanie! Na widok drugiego potwora nerwy me nie wytrzymały. Nie patrząc na niego szarpnąłem konia w prawo, bryczka przechyliła się, dyszel pękł z trzaskiem, ja zaś wyleciałem jak z procy w bok i zwaliłem sie cięzko w niegłębokie bajoro.

Natychmiast zerwałem się i po kolana w wodzie przykucnąłem za kępą krzaków. Koń lezał bez ruchu - biedne zwierzę złamało sobie kark. W blasku błyskawic widziałem czarny zarys obalonej bryczki i ciągle jeszcze obracające się wolniutko koła. Cwila - i ogrmony mechanizm przestąpił przeze mnie i począł wspinać się na wzgórze..."

Na podstawie powyższego fragmentu "Wojny światów" spróbujcie wizualnie odtworzyć przebieg tych wydarzeń, mogą to być : krótki komiks, lub sekwencja obrazków, jednak w sekwencji prosiłbym o utrzymanie ducha filmowego i każdy kadr powinien zachować proporcje panoramicznego obrazu kinowego. To tyle, mam nadzieję że temat się wam spodoba. Prace gotowe wrzucajcie w niedzielę do północy :D

Powodzenia !

Napisano

OT: Drogi kolego uzywam layoutu strony VB Jasny, czy mozesz pisac jak pan bog przykazal defoltowym kolorem?

Napisano
  • Autor

heh, jakoś trzeba będzie przemyśleć ten wątek bo dostał zapaści :]

temat: Złoto dla zuchwałych

Do piątku więc 8:00

Napisano

Tyle pracy ze nie ma czasu nawet wydusic cos z myszki, ale kto wie... kto wie :)

Wstepny szkic do tematu tygodniowego juz mam :)

Teraz tylko musze znowu znalezc skaner.

Napisano

Zycie tego psa jest .... jest i juz ;)

dog.jpg

tak na szybko zeby wesprzec wątek ..

Napisano
  • Autor

Piękna robota z tymi psami panie Łukasz :]

dziś druga strona medalu czyli:

temat: Kocie sprawy

Przypominam że w niedzielę wrzucacie prace z tematu tygodniowego :)

więc nie będzie tematu niedzielnego. Życzę dobrej zabawy :D

Napisano

Lukasz: bardzo ladnie. Czekam, az sam tak bede umial :)

Szkoda ze nie mam takich zdolnosci jak Lukasz bo z pewnoscia moja pracka wygladalaby o niebo lepiej, a tymczasem zamieszczam co mam na temat "Wojna swiatow".

Taka moja wizja.

Rysowanie olowkiem idzie znacznie lepiej niz myszka. :)

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

Ka 21 ka :] ciekawie ciekawie

Temat: Życie na gorąco

Do jutra więc :]

Napisano

jedna - zyc :)

dwie - zycie :)

Smacznego :D

P.S. 250 post :)