adek Napisano 14 Wrzesień 2014 Share Napisano 14 Wrzesień 2014 AWAY to końcoworoczny projekt francuskiego ilustratora Damiena Colboca w belgijskiej szkole ESIAJ (Ecole Supérieure d’Infographie Albert Jacquard). Pełna treść: Animacja 2D: Away Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 14 Wrzesień 2014 Share Napisano 14 Wrzesień 2014 Spoko historyjka :) Miło się oglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 14 Wrzesień 2014 Share Napisano 14 Wrzesień 2014 nie wiedziałem, że opłata za reinkarnacje wynosi 1Niedzwiedź. Animacja spoko, najbardziej spodobał mi się płomień. Nie chciało by mi sie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 14 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2014 No i zamieściłem też to ze względu na TVPaint. Kiedyś czytałem o tym programie, ale później kompletnie o nim zapomniałem. Nie wiem czy ktoś z was go używa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 14 Wrzesień 2014 Share Napisano 14 Wrzesień 2014 jest dosyć drogi, chciałem kiedyś kupić. Flash wydał się tańszy i bardziej uniwersalny, mimo że brakuje mu takiej stylówki. Ale takiej animacji raczej w niczym innym się nie wykona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi