Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Z Okazji zbliżającego się BlizzConu taki tematens wpadł mi do głowy. :)

Szalony Ragnaros? Zerglingi relaksujące się na łące? Stada wygłodniałych Murlocków? A może zmiksować światy lub stworzyć własna wizję gry od Blizza? Wybór należy do was :D

* Czas malowania: 1,5 h.

* Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna.

* Prace umieszczamy w tym wątku.

* Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona.

* czas sondy 3 dni.

Nagrody ufundowane przez użytkownika kengi

Za 1 miejsce do wygrania pozostała gra Call of Juarez: The Cartel - Shotgun Edition

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 4,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Znaczy nałożyłem na siebie kilka zdjęć i maziałem na tym. Te zdjęcia przedstawiały coś zupełnie innego. Nie raz widziałem ,że n SP ktoś uzywał fotek. Ale jeśli lud ma się obrazić to namaluję coś innego;)

Napisano

od zarania dziejów w speed painty robiliśmy bez fotek, więc jak ludowi nie pasi to zrób następne

Napisano

jak pisze technika dowolna to tez myslalem, ze mozna fotki, ale ja jak narazie nie cudowalem z fotkami nic xdxdxd

Napisano

to jeszcze jeden ork, tym razem ambitniejsza poza ;P

24q1wyh.jpg

a i ten 30min

Napisano

Fajni orkowie Rice, mogę podpowiedzieć abyś wiecej w nich swiatła wklepał :) Moja pracka za chwile sie pojawi...

Napisano
  • Autor

Tomasz G praca, którą wrzuciłeś jako drugą prezentuje się imho lepiej od tej "posklejanej."

Jeżeli chodzi o powyższą dyskusję to osobiście uważam że lepiej na takie speedowe bitwy postarać się coś - w chociażby większości - narysować samemu jednak i czerpać z tego maxymalny fun. :)