Napisano 24 Wrzesień 201410 l Z Okazji zbliżającego się BlizzConu taki tematens wpadł mi do głowy. :) Szalony Ragnaros? Zerglingi relaksujące się na łące? Stada wygłodniałych Murlocków? A może zmiksować światy lub stworzyć własna wizję gry od Blizza? Wybór należy do was :D * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody ufundowane przez użytkownika kengi Za 1 miejsce do wygrania pozostała gra Call of Juarez: The Cartel - Shotgun Edition
Napisano 27 Wrzesień 201410 l Znaczy nałożyłem na siebie kilka zdjęć i maziałem na tym. Te zdjęcia przedstawiały coś zupełnie innego. Nie raz widziałem ,że n SP ktoś uzywał fotek. Ale jeśli lud ma się obrazić to namaluję coś innego;)
Napisano 27 Wrzesień 201410 l od zarania dziejów w speed painty robiliśmy bez fotek, więc jak ludowi nie pasi to zrób następne
Napisano 27 Wrzesień 201410 l http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=94659 Od zarania czyli od czerwca;). Dobra zrobię następne żeby nikt nie płakał
Napisano 27 Wrzesień 201410 l jak pisze technika dowolna to tez myslalem, ze mozna fotki, ale ja jak narazie nie cudowalem z fotkami nic xdxdxd
Napisano 27 Wrzesień 201410 l nie od czerwca tylko od http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=33620&highlight=tygodniowy+speedpainting
Napisano 27 Wrzesień 201410 l Fajni orkowie Rice, mogę podpowiedzieć abyś wiecej w nich swiatła wklepał :) Moja pracka za chwile sie pojawi...
Napisano 29 Wrzesień 201410 l Autor Tomasz G praca, którą wrzuciłeś jako drugą prezentuje się imho lepiej od tej "posklejanej." Jeżeli chodzi o powyższą dyskusję to osobiście uważam że lepiej na takie speedowe bitwy postarać się coś - w chociażby większości - narysować samemu jednak i czerpać z tego maxymalny fun. :)