pumax Napisano 24 Wrzesień 2014 Napisano 24 Wrzesień 2014 Z Okazji zbliżającego się BlizzConu taki tematens wpadł mi do głowy. :) Szalony Ragnaros? Zerglingi relaksujące się na łące? Stada wygłodniałych Murlocków? A może zmiksować światy lub stworzyć własna wizję gry od Blizza? Wybór należy do was :D * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody ufundowane przez użytkownika kengi Za 1 miejsce do wygrania pozostała gra Call of Juarez: The Cartel - Shotgun Edition
Kalberos Napisano 27 Wrzesień 2014 Napisano 27 Wrzesień 2014 Tomasz czy to jest malowane po zdjeciu ? bo tak to trochę wygląda
Tomasz G Napisano 27 Wrzesień 2014 Napisano 27 Wrzesień 2014 Znaczy nałożyłem na siebie kilka zdjęć i maziałem na tym. Te zdjęcia przedstawiały coś zupełnie innego. Nie raz widziałem ,że n SP ktoś uzywał fotek. Ale jeśli lud ma się obrazić to namaluję coś innego;)
Kalberos Napisano 27 Wrzesień 2014 Napisano 27 Wrzesień 2014 od zarania dziejów w speed painty robiliśmy bez fotek, więc jak ludowi nie pasi to zrób następne
Tomasz G Napisano 27 Wrzesień 2014 Napisano 27 Wrzesień 2014 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=94659 Od zarania czyli od czerwca;). Dobra zrobię następne żeby nikt nie płakał
Rozpu Napisano 27 Wrzesień 2014 Napisano 27 Wrzesień 2014 jak pisze technika dowolna to tez myslalem, ze mozna fotki, ale ja jak narazie nie cudowalem z fotkami nic xdxdxd
Kalberos Napisano 27 Wrzesień 2014 Napisano 27 Wrzesień 2014 nie od czerwca tylko od http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=33620&highlight=tygodniowy+speedpainting
rice Napisano 27 Wrzesień 2014 Napisano 27 Wrzesień 2014 to jeszcze jeden ork, tym razem ambitniejsza poza ;P a i ten 30min
BartLight Napisano 27 Wrzesień 2014 Napisano 27 Wrzesień 2014 Fajni orkowie Rice, mogę podpowiedzieć abyś wiecej w nich swiatła wklepał :) Moja pracka za chwile sie pojawi...
Tomasz G Napisano 28 Wrzesień 2014 Napisano 28 Wrzesień 2014 Praca pod głosowanie. Jeden pędzel i zero fotek;) [/img]
pumax Napisano 29 Wrzesień 2014 Autor Napisano 29 Wrzesień 2014 Tomasz G praca, którą wrzuciłeś jako drugą prezentuje się imho lepiej od tej "posklejanej." Jeżeli chodzi o powyższą dyskusję to osobiście uważam że lepiej na takie speedowe bitwy postarać się coś - w chociażby większości - narysować samemu jednak i czerpać z tego maxymalny fun. :)
Rekomendowane odpowiedzi