Wojcyl Napisano 26 Wrzesień 2014 Share Napisano 26 Wrzesień 2014 Witam! Prezentuję moją najnowszą pracę zainspirowaną, pewnie każdemu dobrze znanymi, tradycyjnymi polskimi wnętrzami. Jako wzór wziąłem mieszkanie mojej babci. Część użytych modeli wziąłem z Model+Model, część od Evermotion, resztę modelowałem sam. Całość wykonana w 3ds Maxie 2012 + Vray 2.0 Postprodukcja w Photoshopie CS5 Będę wdzięczny za uwagi i sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 26 Wrzesień 2014 Share Napisano 26 Wrzesień 2014 pomarańcze do poprawki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VA vis Napisano 26 Wrzesień 2014 Share Napisano 26 Wrzesień 2014 paprotka, meblościanka, buty w przedpokoju, boazeria i szafka nad drzwiami, jest klimat :) Na pierwszym obrazku fotel po prawej stronie jakiś przydługawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 27 Wrzesień 2014 Share Napisano 27 Wrzesień 2014 Ogólnie bardzo fajnie ci to wyszło :) Do poprawki na pewno jest materiał paprotki plastikowy odrobinę a dwa kolorystyka nienaturalna, płatki rózy tez jakieś takie mięsiste przydałby się jakiś translucent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 28 Wrzesień 2014 Share Napisano 28 Wrzesień 2014 Naprwdę świetnie Ci to wyszło, niesamowicie realistycznie. Fakt że te porańcze wyglądają trochę jak pomidory, chyba że to pomidory. Świetna robota.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi