Napisano 23 Wrzesień 200420 l Postanowilem ze sprobuje "coś" zrobic w tej bitwie. Czasu mam teraz malo, wrzucam efekt mojej pracy, niewiem czy bede mogl ja jeszcze kontynułować, wiec mozna ja traktowac jako "ostateczna", prosze o jakas krytyke. rysunek postaci oparlem na zdjeciu znalezionym w internecie (zamieszczam je w pliku photo) Ostateczna i zdjątko: photo Życze powodzenia wszytkim startujacym w bitwie!
Napisano 23 Wrzesień 200420 l Autor Szeryfie, myślę że problem leży w tym ze niedoczytales pierwszej literki, a jest nia litera "O" Dzieki za uwage, faktycznie malo czytelna sprawa, postaram sie to szybko poprawic.
Napisano 23 Wrzesień 200420 l Generalnie to mi sie podoba. Ladne kolory i cieniowanie na ciele. Kojarzy mi sie z praca Ledy (http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=9343). Troche kula odstaje, za duzo poziomic wzgledem reszty obiektow. Generalnie licze jeszcze na jakas Twoja prace Mateusz, tak zaczac i skonczyc w tym samym czasie to nie uchodzi :)
Napisano 23 Wrzesień 200420 l mi się kojarzy z pracką goomisi- bo w sumie to dokładnie ten sam pomysł;)