Mateusz Napisano 23 Wrzesień 2004 Napisano 23 Wrzesień 2004 Postanowilem ze sprobuje "coś" zrobic w tej bitwie. Czasu mam teraz malo, wrzucam efekt mojej pracy, niewiem czy bede mogl ja jeszcze kontynułować, wiec mozna ja traktowac jako "ostateczna", prosze o jakas krytyke. rysunek postaci oparlem na zdjeciu znalezionym w internecie (zamieszczam je w pliku photo) Ostateczna i zdjątko: photo Życze powodzenia wszytkim startujacym w bitwie!
Mateusz Napisano 23 Wrzesień 2004 Autor Napisano 23 Wrzesień 2004 Szeryfie, myślę że problem leży w tym ze niedoczytales pierwszej literki, a jest nia litera "O" Dzieki za uwage, faktycznie malo czytelna sprawa, postaram sie to szybko poprawic.
leander Napisano 23 Wrzesień 2004 Napisano 23 Wrzesień 2004 Generalnie to mi sie podoba. Ladne kolory i cieniowanie na ciele. Kojarzy mi sie z praca Ledy (http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=9343). Troche kula odstaje, za duzo poziomic wzgledem reszty obiektow. Generalnie licze jeszcze na jakas Twoja prace Mateusz, tak zaczac i skonczyc w tym samym czasie to nie uchodzi :)
kolegaalek Napisano 23 Wrzesień 2004 Napisano 23 Wrzesień 2004 mi się kojarzy z pracką goomisi- bo w sumie to dokładnie ten sam pomysł;)
Rekomendowane odpowiedzi