aisak1012 Napisano 29 Wrzesień 2014 Napisano 29 Wrzesień 2014 (edytowane) Hej, już kiedyś pisałam tu iż robię pierwszy raz animację w blenderze i to moje pierwsze zetknięcie z owym programem, tak więc zamieszczam tutaj ten 40 sek filmik którego stworzenie zajęło mi spooooro czasu, ale cieszę się że mimo wielu trudności się powiodło i skończyłam :) pozdrawiam. Wrzuciłam go na stronkę a jak macie chęć to jest tam kilka innych prac starszych i nowszych, zapraszam :) https://www.behance.net/katarzynage8b8 [video=youtube_share;CAJNbWQ1Zx0] Edytowane 29 Wrzesień 2014 przez aisak1012
Reynevan Napisano 29 Wrzesień 2014 Napisano 29 Wrzesień 2014 Brawo, niezle jak na poczatek. Moze to jednak dobrze, ze nie przesiadlas sie na maxa ;)
difo Napisano 2 Październik 2014 Napisano 2 Październik 2014 podoba sie :) , przyjemne w odbiorze i kolorki też, dodałbym troche bardziej teksturki pianki na kremie :) czy bitej smietanie :)
Temporal Napisano 3 Październik 2014 Napisano 3 Październik 2014 Pomysł i modele ujdą, ale sama animacja strasznie mechaniczna. Postać rusza się jak robot, przejścia kamery nie są za płynne a o ruchu jednocześnie kamery i postaci można zapomnieć. Jak się jedno rusza, to drugie stoi, dziwnie to wygląda.
aisak1012 Napisano 4 Październik 2014 Autor Napisano 4 Październik 2014 Fakt, zgodzę się z zarzutami. Następna animacja mam nadzieję będzie lepiej zrobiona, z blendera przerobiłam dwa tutoriale i to jest efekt, film akcji to to nie jest ale będę się starać i na pewno dużo więcej się nauczę przerobie funkcje kamer itd. i jeżeli poczuję się pewniej w temacie to bedzie wiecej dynamiki. Jednak nie mogłam stworzyć bardzo dynamicznego animaticu a tym samym animacji jeżeli nie dotykałam programu nigdy wcześniej:) ale początek drogi jest teraz tylko się rozwijać i próbować :) coś może kiedyś z tego będzie, dziękuję i pozdrawiam:)
Temporal Napisano 4 Październik 2014 Napisano 4 Październik 2014 Tu nie chodzi o akcje, tylko o podstawy animacji. Oczywiscie jak na start, nie jest zle, od czegos trzeba zaczynac, najwazniejsze by z kazda praca byl postep. Czekam na kolejne animki.
Rekomendowane odpowiedzi