Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Hej, już kiedyś pisałam tu iż robię pierwszy raz animację w blenderze i to moje pierwsze zetknięcie z owym programem, tak więc zamieszczam tutaj ten 40 sek filmik którego stworzenie zajęło mi spooooro czasu, ale cieszę się że mimo wielu trudności się powiodło i skończyłam :) pozdrawiam. Wrzuciłam go na stronkę a jak macie chęć to jest tam kilka innych prac starszych i nowszych, zapraszam :) https://www.behance.net/katarzynage8b8

[video=youtube_share;CAJNbWQ1Zx0]

l2zd9g.jpg

Edytowane przez aisak1012

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Brawo, niezle jak na poczatek.

Moze to jednak dobrze, ze nie przesiadlas sie na maxa ;)

Napisano

podoba sie :) , przyjemne w odbiorze i kolorki też, dodałbym troche bardziej teksturki pianki na kremie :) czy bitej smietanie :)

Napisano

Pomysł i modele ujdą, ale sama animacja strasznie mechaniczna. Postać rusza się jak robot, przejścia kamery nie są za płynne a o ruchu jednocześnie kamery i postaci można zapomnieć. Jak się jedno rusza, to drugie stoi, dziwnie to wygląda.

Napisano
  • Autor

Fakt, zgodzę się z zarzutami. Następna animacja mam nadzieję będzie lepiej zrobiona, z blendera przerobiłam dwa tutoriale i to jest efekt, film akcji to to nie jest ale będę się starać i na pewno dużo więcej się nauczę przerobie funkcje kamer itd. i jeżeli poczuję się pewniej w temacie to bedzie wiecej dynamiki. Jednak nie mogłam stworzyć bardzo dynamicznego animaticu a tym samym animacji jeżeli nie dotykałam programu nigdy wcześniej:) ale początek drogi jest teraz tylko się rozwijać i próbować :) coś może kiedyś z tego będzie, dziękuję i pozdrawiam:)

Napisano

Tu nie chodzi o akcje, tylko o podstawy animacji. Oczywiscie jak na start, nie jest zle, od czegos trzeba zaczynac, najwazniejsze by z kazda praca byl postep. Czekam na kolejne animki.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.