Napisano 6 Październik 201410 l Hej, Mam problem jak zapisac na dysk symulacje z Pyro? Nie budowalem systemu sam tylko skorzystalem z preseta. Normalnie to bym na poziomie "sub-object" w AoutDopNetwork chcial podlaczyc ROP Output Driver i wyrenderowac sekwencje na dysk. Tylko ze wyskakuje mi error ze niby non-commercial nie moze tego zrobic. Troche bzdura bo jak budowalem swoj system tylko ze z fluidsolvera to normalnie mi renderowal. Wiec pewnie chodzi o to ze podlaczam ROPa bezposrednio zaraz w AutoDopNetwork. Jak to podlaczyc zeby dzialalo? Juz glowie sie z tym ktoras godzine
Napisano 6 Październik 201410 l Autor https://dl.dropboxusercontent.com/u/22676624/WritingOutPyro.hipnc
Napisano 9 Listopad 201410 l Jak chcesz zapisac .sim jako initial state a potem odtworzyć zapisaną sekwencję od "ostatniej klatki" podmień nazwę z ostatniego zapisanego pliku np AutoDOPNetwork608.sim_608 na AutoDOPNetwork_.1.sim . Usuń tez z dysku wszystkie wczesniej zapisane .simy. DOP Output driver nie działa w Indie/ apprentice - trzeba sobie radzić inaczej ;) pozdro czaps