zerocool-wolomin Napisano 7 Październik 2014 Napisano 7 Październik 2014 (edytowane) Tworzymy nową wersję kampanii społecznej MSW ;) W celu przypomnienia: Kreatywność dowolna. * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Edytowane 7 Październik 2014 przez zerocool-wolomin ucieło nazwę
zerocool-wolomin Napisano 10 Październik 2014 Autor Napisano 10 Październik 2014 Dobrze, rozkręca się ;)
zerocool-wolomin Napisano 14 Październik 2014 Autor Napisano 14 Październik 2014 Wygląda na to, że już wszyscy?
yarosh Napisano 15 Październik 2014 Napisano 15 Październik 2014 (edytowane) jeszcze ja, znalazłem pół godzinki, to nabazgrałem coś takiego, "Nie wszystko nowe, co na nowe wygląda" Edytowane 15 Październik 2014 przez yarosh
Rekomendowane odpowiedzi