Napisano 11 Październik 201410 l Hello, może ktoś pomoże, podczas instalacji v-ray wyskakuje mi taka informacja an error ocurred during the instalation. No i tyle, dopiero planuję zacząć przygodę z tym programikiem no ale już na starcie blokada:) korzystam z 3ds max 2014 64 bit i takiegoż mam v raya pasujacego do wersji
Napisano 11 Październik 201410 l I jest jeszcze informacja przy tym błędzie, że instalator chce cofnąć wprowadzone zmiany?
Napisano 11 Październik 201410 l Autor I jest jeszcze informacja przy tym błędzie, że instalator chce cofnąć wprowadzone zmiany? tak, tak,tak! help!
Napisano 11 Październik 201410 l I wyskakuje to na końcu instalacji zgadza się? Może miałeś wcześniej już instalowanego Vraya i są po nim jakieś pozostałości dlatego instalacja nowego pokazuje taki komunikat. Kliknij NO czyli by nie wprowadzał zmian i powinno być ok a przynajmniej u mnie działa mimo tego błędu.
Napisano 11 Październik 201410 l A ten vray to jest oryginalny ? bo oryginał ma zwyczaj czyszczenie poprzednich wersji na kompie zanim się zainstaluje :P w innym przypadku dotyczy to vray 3 ma on problem z pozostawionymi plikami z wersji nielegalnej :)
Napisano 12 Październik 201410 l V-ray należy instalować z uprawnieniami administratora ("PPM->uruchom jako->administrator"). W przeciwnym wypadku instalacja zawsze zakończy się niepowodzeniem.
Napisano 16 Październik 201410 l Autor oki dzięki za pomoc , chociaż podpowiedzi nie pomogły, za duży bałagan na kompie reset systemu wszystko wgrane od nowa i śmiga dzieki dzięki dzięki