Juzwa Napisano 23 Październik 2014 Napisano 23 Październik 2014 (edytowane) Hej, Przed chwila dzialalo, teraz juz nie dziala. Mam ustawione sterowanie w viewporcie jak w majce, czyli z altem. Ale nagle na zoomie (ALT + PPM) i pan (ALT + MMB) wypierdziela mi kursor gdzies wpizdu na drugi ekran no i mam zooma jakbym z kosmosu patrzal. Przepraszam za jezyk, ale juz mnie zaraz cos strzeli... sadoaksdma :D EDIT: generalnie jak wybiore zooma i pana recznie to tez mi wypierdziela kursor. Widac to nie jest sprawa sterowania majkowego Edytowane 23 Październik 2014 przez Juzwa
MichalG Napisano 29 Październik 2014 Napisano 29 Październik 2014 U mnie max zachowuje się w ten sposób, kiedy próbuję pracować z głównym oknem przeniesionym na pomocniczy monitor (ten, który nie jest oznaczony jako main w windowsie). Może to to?
Juzwa Napisano 29 Październik 2014 Autor Napisano 29 Październik 2014 Tak to bylo wlasnie sprawa, zapomnialem napisac tylko ze juz znalazlem winowajce :)
Miłosz3ds Napisano 29 Październik 2014 Napisano 29 Październik 2014 Jeśli dobrze pamiętam to problem znika po wybraniu kompozycji windowsowej na klasyczną - czyli po prostu wyłączenie Aero. Dodatkowo można też zmienić monitor główny na drugi i też powinno być ok.
Rekomendowane odpowiedzi