Stratocaster Napisano 24 Październik 2014 Share Napisano 24 Październik 2014 Model wzięty z colacola.se autorstwa Andersa Lejczaka (darmowy model do darmowych zastosowań). Zrobiłem nowe tekstury wg. dosyć dokładnego zbadania sprawy wrześniowej "jedenastki". Rendery w Modo plus trochę postprodukcji w PS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex3d Napisano 24 Październik 2014 Share Napisano 24 Październik 2014 Piękna maszyna, dobrze dobrałeś paletę kolorystyczną, daje wrażenie tamtych czasów - ostatnio przeglądałem sporo pocztówek z tamtego okresu. Szachownica zawsze wzbudza we mnie respekt :) Drugi obrazek super. Pierwszy - kwestia ocenna, ale trochę niezdecydowane kadrowanie - duża przestrzeń na dole przy braku ciemnego konturu albo jakiegoś wypełniacza i cięcie motywu u góry trochę przeszkadzają w odbiorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 25 Październik 2014 Share Napisano 25 Październik 2014 Super model i texturki naprawde podoba mi sie, drugie ujecie dobrze lezy maszyna. Ale mocno razi mnie to co kolege wyzej czyli zle kadrowanie pierwszego samolotu z ucietym skrzydlem. A druga sprawa nie jestem specjalista ale wydaje mi sie ze smiglo zdecydowanie za slabo sie kreci, jest ledwo poruszone a powinno byc mocno rozmyte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stratocaster Napisano 27 Październik 2014 Autor Share Napisano 27 Październik 2014 dziękuję za uwagi. Biorę do serca vois populi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi