Napisano 27 Październik 201410 l Czołem! Wpadłem na pomysł zrobienia serii renderów, które będą ilustrowały to co kojarzy mi się z danym miesiącem. Na każdym z nich znajdzie się numer miesiąca, a widok zawsze będzie izometryczny. Możliwe, że po stworzeniu 12 scen, zostanie to wydane dodatkowo w formie kalendarza (z pomocą studia Ortografika, w którym pracuję). Praca jest wykonywana całkowicie po godzinach, więc idzie jak krew z nosa i będzie pewnie trwała jeszcze długi, długi czas. Ale mam z tego niezłą przyjemność i fun, więc nic tylko cisnąć dalej. We wrześniu udało mi się popełnić takie renderki: Można je uznać za w 95% skończone. Ale może na koniec będą jeszcze jakieś poprawki - zobaczymy. W tym miesiącu - październiku miał być kolejny render, niestety nawał pracy mi nie pozwala do tego przysiąść. Cześć modeli na renderach pochodzi z bibliotek.
Napisano 28 Październik 201410 l ciekawy pomysl, wykonanie tez fajne. ja bym poprawil material torby w prawym dolnym rogu bo wyglada bardzo sztucznie i poprawil skale przedmiotow bo wydaje mi sie ze troche szfankuje, najbardziej to bus.