Netrush Napisano 31 Październik 2014 Napisano 31 Październik 2014 (edytowane) Witam, Jestem nowy na forum, chciałbym podzielić się z Wami moimi pracami 3D. Będą to głównie rzeźby w Zbrushu. Liczę na konstruktywną krytykę, śmiało piszcie co Wam się podoba lub nie podoba, po to właśnie zakładam ten wątek, żeby się czegoś nauczyć. Zauważyłem, że samemu już ciężko mi oceniać swoje prace, także bardzo przydatne będzie dla mnie świeże spojrzenie. Wszystkie prace z wyobraźni, nie używałem referencji ani niczym się nie inspirowałem, chyba, że nieświadomie. Poniżej zamieszczam kilka wariacji do powyższej głowy: Pozostałe prace: Póki co tylko główki, chciałbym na razie to opanować zanim zajmę się całą postacią, a przede mną jeszcze nauka teksturowania i wiele innych rzeczy których nie potrafię. Pozdrawiam Edytowane 10 Listopad 2014 przez Netrush
Sebazx6r Napisano 1 Listopad 2014 Napisano 1 Listopad 2014 Całkiem fajne w odbiorze. Cisniesz dalej :).
Netrush Napisano 2 Listopad 2014 Autor Napisano 2 Listopad 2014 (edytowane) @Sebazx6r Dzięki. Kolejna główka z wyobraźni, tym razem do tego nagrałem filmik, żeby zobaczyć co mi zajmuje najwięcej czasu. Może przy okazji ktoś wypatrzy jakieś błędy w moim procesie rzeźbienia. Edytowane 21 Listopad 2014 przez Netrush
Netrush Napisano 20 Listopad 2014 Autor Napisano 20 Listopad 2014 (edytowane) Nowy szkic: Komentarze i krytyka jak zwykle mile widziane :) Dorzucam jeszcze filmik, niestety trochę tnie, bo musiałem przyspieszyć go 10 razy. I tak jest za długi bo chciałem go zamknąć w 3-4 minuty. Prawdziwy czas to coś koło 1h20min, strasznie długo się z tym męczyłem, zwykle schodzi mi ok. 30 minut na taką główkę. Jak ktoś by chciał zobaczyć płynniejszy proces to zapraszam do poprzedniego filmiku. Aha no i tym razem testowałem jeszcze Camtasie żeby nagrać całe UI, to video to w sumie taki test, następnym razem już będę wiedział jak się do tego zabrać :). EDIT: Wyrenderowałem jeszcze raz ten film tym razem przyspieszony 4 razy, teraz nie powinno zacinać, choć czas się znacznie wydłużył Edytowane 21 Listopad 2014 przez Netrush
Rekomendowane odpowiedzi