mCh Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 Uzbierało się ostatnio arcydzieł na forum... Proponuje dodanie kilku prac do Złotej Galerii linki: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=9354&page=1 - rewelacja http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=9467&page=1 - tutaj to chyba nie trzeba nawet uzasadniać... Macie może jakieś dodatkowe propozycje? Według mnie powyższe grafiki bez dwóch zdan powinny się tam znaleźć.
Pionier Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 a ja ze tak spytam, kiedy ruszy zwykla galeria?
Piotr Dobosz Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 zgadzam sie pracki sa genialne szczegolnie ten robot. Co trezeba bylo zrobic by dostac sie do tej zwyklej galeri? ona byla przez kogos klasyfikowana? jak to sie odbywalo? pozdrawiam
Conrad Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 Dokładnie, przydałoby się coś takiego. Nie każdy musi robić perfekcyjnie, jednak każdy może zrobićcoś interesującego.
KLICEK Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 moim zdaniem tylko 1 z tych prac nadaje sie do zlotej galerii po drugie dajcie sobie juz tym siana. Reformatorzy od siedmiu bolesci
mCh Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Napisano 25 Wrzesień 2004 Klicek: Tutaj już przesadziłeś... Jacy reformatorzy? Złota galeria to nie jakieś zamknięte grono, zgadza się?
Marcin Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 boze ...zlota galeria to nie tylko prace najlepsze wizualnie. ... ale liczy sie technika,idea , i inne skladowa zeczy majace ja wyroznic od innych prac ktore sa tylko poprawne wizualnie ... ostatnio doszedl kominek Tratora i wystarczy ... przelezal on troche na forum zanim go dodali ... z reszta i tak nie bedziecie mieli wplywu na wybor pracy ktora sie tam znajdzie ... ;) Adek i reszta maja swoich ludzi od tego ... moze co tydzein bedziemy cos dodawac ? ... a ja zamiast Damiana Robota wybral bym jego statek ...
KLICEK Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 Sory stary ale niechce sie wdawac w dyskusje ktora i tak do niczego nie doprowadzi. Powiem tylko tyle ze jezeli praca jest naprawde dobra to dostanie sie do zlotej galerii czy ja na nia zaglosuje czy nie , i bez wzgledu na to czy ja widzialem czy nie. Chyba w koncu mamy pocos tych moderatorow ?
Rekomendowane odpowiedzi