adek Napisano 9 Listopad 2014 Napisano 9 Listopad 2014 Firma Blizzard zaprezentowała również zwiastun dodatku Legacy of the Void, będącego epickim zwieńczeniem trylogii StarCraft II. Pełna treść: StarCraft II: Legacy of the Void – zwiastun
jankazmierczuk Napisano 9 Listopad 2014 Napisano 9 Listopad 2014 A dlaczego nie ma już Rity i Zordona?
Temporal Napisano 9 Listopad 2014 Napisano 9 Listopad 2014 Coz gleboka i ciekawa historia skonczyla sie na Brood Warze. Starcraft 2 fabularnie juz od wings of liberty lezy, ale jesli chodzi o gameplay to nie ma lepszej niecasualowej strategi. Coz takie czasy, ze dzisiaj opowiesci trzeba dostosowywac pod dzisiejsza mlodziec, na szczescie sama rozgrywka multi nie jest robiona pod casual, tylko pod progaming. Co by nie narzekac na blizzarda, to i tak trzeba przyznac ze ich wszystkie gry sa bardzo dopracowane i zjadaja konkurencje na sniadanie.
blukazs Napisano 9 Listopad 2014 Napisano 9 Listopad 2014 Czy wam też żal ściska poślady jak słyszycie polskie : ajur? Według mnie pewnych rzeczy nie powinno się tłumaczyć i ja polskich wierszy praktycznie nie da się przetłumaczyć na angielski to takich cinematików nie powinno tłumaczyc się na polski (dubbing) zabijają wszystkie smaczki i całość robi się komiczna. Szkoda że tak obcinają te cinematiki do kiepskich in-game'owych cutscen. Wszystko się kończy, o ile w diablo 3 gra mi się fajnie i SC2 uważam jeszcze spoko to Overwatch mnie zabił. Ja rozumiem pieniądze, ale na litość sam blizz jest wart prawie 15 mlrd dolarów... Chyba pozostaje odkopać WarCrafta 3 i zamknąć się w pokoju bez internetu i udawać że to się niedzieje narpawdę. Jak to ktoś napisał " Nie o taki Blizzard walczyłem".
Temporal Napisano 11 Listopad 2014 Napisano 11 Listopad 2014 WWWoj St. Anger blizzarda jesczcze bylo wporzo
Rekomendowane odpowiedzi