tadek Napisano 9 Listopad 2014 Share Napisano 9 Listopad 2014 Hej, całkiem nie dawno zakończyłem prace nad oprawą graficzną do browserówki Age of Sword. Generalnie jak to przy tego typu projektach, najwięcej zabawy przyniosły ikonki (ponad 160), czego na pierwszy rzut oka nie widać. Dla ilustracji strony powitalnej wsparłem się zbrushem i modelem góry, dalej to już podmalówki. Zachęcam do opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek Napisano 13 Listopad 2014 Autor Share Napisano 13 Listopad 2014 (edytowane) Dziękuję pięknie za rekomendację, ale nikt nic ani słówka? : Edit. 1. 2. 3. 4. 5. 6. Edytowane 14 Listopad 2014 przez tadek Dorzucam kilka screenów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 14 Listopad 2014 Share Napisano 14 Listopad 2014 Swietna robota. Wlasnie w mojej firmie szukamy designera do zrobienia strony. Jakbysbyl zainteresowany to daj znac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 14 Listopad 2014 Share Napisano 14 Listopad 2014 bardzo dobra robota, fajny spójny klimat poza pierwszą strona. W niej jakoś mi nie podchodzi kompozycja kolory i w sumie reszta. Poza tym, fajne i spójne. Dorbze, ze wrzuciłes update, bo ciezko sie ogladało reszte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi