adek Napisano 26 Listopad 2014 Napisano 26 Listopad 2014 Firma MPC zamieściła kilkuminutowy breakdown efektów specjalnych z filmu Godzilla. Pełna treść: Godzilla - breakdown VFX od MPC
Papa Pio Napisano 27 Listopad 2014 Napisano 27 Listopad 2014 Piękna Głodzilla... mimo klasycznego designu wygląda naprawdę przekonująco... te komary z którymi się bije kojarzą mi się z potworkiem z filmu "Project monster".. tak poza tym nie wiem co powiedzieć:P
STRZYG Napisano 27 Listopad 2014 Napisano 27 Listopad 2014 Wizualnie film bardzo mi się podoba, bardzo ładne strzały. Osobna sprawa to audio, które w tym filmie naprawdę buduje konkret klimat, szczególnie odgłosy tych "komarów". Scenariusz pomijam.
tugatsu Napisano 27 Listopad 2014 Napisano 27 Listopad 2014 Za mało też było walki miecy potworami. I co gorsza byla czesto przerywana przez jakies malo wazne dla mnie sceny. Dopiero w oatatniej walce było trochę więcej pokazane. Wizualnie to jednak trochę brakuje do trasformsow. Chociaż fabuła rownie naciagana. Efekty jak dla mnie na 3+.
STRZYG Napisano 27 Listopad 2014 Napisano 27 Listopad 2014 Do transfów brakuje? ...eee,tam.Transy to zupełnie inna stylistyka, bardzo taka przejarana i prze-efekcierzona, z mnóstwem wszystkiego w pełnym słońcu (pomijam część najnowszą gdzie jest bardzo nierówny poziom). A Godzilla ma taką mięciutka plastykę, bardzo stonowaną, jakby ktoś to pędzlem cisnął w postprocesie :D
No]2 Napisano 1 Grudzień 2014 Napisano 1 Grudzień 2014 Podpisuje się z Tobą STRZYG w 100%. Głodzilla ma coś takiego fajnego, niektóre ujęcia bardzo dobre, plastyczne, malownicze. Szczerze mówiąc to dużo bardziej pod względem mnie to przekonało jak Transformersy, które do bólu są oklepane, co część niczym się nie różnią oprócz ilości robotów. Meh ...
Rekomendowane odpowiedzi