Napisano 30 Grudzień 201410 l Czesc, Ostatnio bardzo duzo skryptuje i bawie sie w pisanie pluginow. I mysle ze przydalby mi sie dodatkowy monitor. Albo wymienic swoj drugi albo dolozyc trzeci (nie wiem czy to dobry pomysl w ogole). Poszukuje zatem monitora ktory moglby mi sluzyc nie tylko do pracy graficznej, ale mial mozliwosc obrotu o 90 stopni, zebym mogl go uzywac jako ekran do kodu. W przypadku gdybym mial podlaczyc trzeci monitor to wypadaloby dolozyc druga karte graficzna. Na ile monitorow i w jaki sposob mozna w windzie laczyc pulpity? Chodzi mi o to ze gdyby rozlozyc jeden obok drugiego to nie mialoby to sensu. Ale myslalem o rozlozeniu na takiej zasadzie: Mozna w widzie ladnie to tak ustawic by wszystko plynnie dzialalo, bez koniecznosci gubienia sie w pulpitach? Czy w ogole ma to sens? A moze ktos uzywa podobnego rozwiazania?
Napisano 30 Grudzień 201410 l Za pomocą darmowego (podstawowa wersja) Display Fusion możesz sobie płynnie łączyć jak Ci się podoba :)
Napisano 30 Grudzień 201410 l Ja miałem trzy monitowy obok siebie i dzięki skrótom klawiszowym Windy idealnie mi się wszystko wykonywało. Jak będziesz miał wiecej niz 2 monitory to Winda (win 7 na pewno) pozwala Tobie ułożyć kolejność jak sobie zażyczysz, ale nie łączyłem tak jak Ty sugeujesz więc nie wiem jak przeskakuje mysz z 2 na 3. Niemniej działa to wszystko za kazdym razem jak testowałem bardzo logicznie więc i tam nie będzie problemu.