Tr3sor Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 nom ta ostatnia scenka to juz kozak, ale niema punktu do ktorego mozna by bylo przykuc uwage czegos jescze brakoje jakiegos detala.... i jaki jest cel tego kolesia ?? :)
streaker Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 ja powiem tylko, że bardzo mi sie podobało ma przedostatnim renderze to w jaki sposób ukryłes dalszą część muru i tą denerwującą powtzrzalność tekstur.
Gość raminez Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 witam male miany glownie swiatlo i pare szcegolow dodanych ..dzieki za posty http://www.grafika3d.republika.pl/
Salvator Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 kilka szczegółów :> podoba mi się, tylko ps'owy blur psuje odbiór :/
Tr3sor Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 hmmm to tak w sumie zamiast tej trawki bogly by byc np jakies plamy krwi wtedy by to przybralo jakis mroczniejsza wizje :)
MareG Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 totalna niekonsekwencja - wyciszasz głębią ostrości dalszy plan muru - bardzo dobrze, a tymczasem ten "pokemon" sterczący w oddali nad murem jest ostry jak brzytwa! Drabina jest bardzo "niedrabiniasta" nie robi się takich grubych bali o prostokątnym przekroju dla pionowych "prowadnic szczebli" - takie rzeczy natychmiast kłóją w oczy. W dalszym ciągu kolory i kontrasty mi się podobają ale widzę, że ta praca aż woła o finalne dopracowanie jej na poziomie Photoshopa! Nie wszystko załatwia się renderingiem - ale to moje osobiste zdanie:) pozdro
Gość raminez Napisano 27 Październik 2004 Napisano 27 Październik 2004 witam serdecznie...chyba juz koncze mialem problemy z serwerem wiec teraz wszystko gra..pozdro... http://www.grafika3d.republika.pl/
max_1989 Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 Pierwsza sprawa to taka, gdzię na świecie ty widziałes taki mur? po pierwsze skoro zniszczony to i pomazany, żechyba powybijałeś wszystkich ewentualnych "graficiarzy" którzy by mogli skorzystać z naprawde ogromnej powierzchni :). A reszta ok. :)
Rekomendowane odpowiedzi