dimaxion Napisano 13 Styczeń 2015 Share Napisano 13 Styczeń 2015 Siema, tak jak jest w tytule. Pivot całkiem zniknął. Czyli kwestia "x" odpada. Proszę o jakieś pomysły, bo nawet restart nie pomaga. Aaa i tworzenie nowej sceny i mergowanie zawartości "uszkodzonej" też nie Pozdr Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 13 Styczeń 2015 Share Napisano 13 Styczeń 2015 resetowałeś pivot? sprawdziłeś czy w preferences w sekcji Gizmos jest zaznaczony aby się wyświetlało, co do klawiszologi to nic nie podpowiadam bo pracuje na designe i w nim "x" akurat nie ma związku z pivotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimaxion Napisano 13 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2015 dzięki za odpowiedź! Przed chwilą trafiłem na Show Transform Gizmo i ustawiłem sobie jako przycisk, bo często mi to gizmo gdzieś spierdzielało. No i to by było na tyle. Wciąż jednak nie wiem, jakim cudem gizmo zniknęło.... Nie mam do Show Transform Gizmo podpiętego żadnego skrótu, którego mógłbym omyłkowo użyć. Siakieś cuda. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi