Napisano 19 Styczeń 201510 l Witam wszystkich, dziś chciałbym przedstawić wnętrze nad którym pracowałem po godzinach sam dla siebie. Wszystkie modele oraz tekstury wykonałem sam. Zdecydowana większość wyposażenia pochodzi z firmy - Restoration Hardware. Projekt zacząłem ponad 2 lata temu, ale oczywiście z czasem zawsze chęci trochę opadają :). Projekt wnętrza został wykonany we współpracy z Agnieszką Cichecką - Devangari Design http://www.devangari.pl, którą pozdrawiam :). Użyte programy: 3ds Max, Vray, Photoshop
Napisano 25 Styczeń 201510 l Jest grubo! Świetny klimat :) Restoration Hardware, jedna z moich ulubionych stron z meblami :) Fajowo że podjeliście temat, bądź co bądź, trudny do ogarnięcia, szczególnie jeśli chodzi o klimat obrazka :) Co by nie było że sam cukier sypie ;) Nie jestem przekonany do tej futrzanej narzuty. Tyle narzekania ;) Pozdrawiam.
Napisano 28 Styczeń 201510 l Autor Dzięki :). Odnośnie futra to fakt. Mogło by być trochę bardziej puszyste ;).
Napisano 23 Marzec 201510 l nieźle :) w 100% męskie wnętrze. idealna "jaskinia" dla prawdziwego mężczyzny :)
Napisano 28 Sierpień 20159 l jedyne czego mogę się przyczepić to zbyt mocny glow z okien. i materiał teleskopu tak to sztos.